Peter Andre a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului

Publicat: 08/01/2021 | 18:24

Artistul pop Peter Andre în vârstă de 47 de ani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, asta după ce inclusiv soția sa a contractat virusul, în luna iulie a anului 2020. 

Peter Andre a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit informațiilor oferite de thesun.ro.uk, artistul nu se simte atât de rău încât să aibă nevoie de internare și se tratează acasă.

O sursă din anturajul cântărețului pop a dezvăluit pentru sursa citată că acesta a început să se simtă rău și să aibă stări de somnolență, însă nu s-a gândit nicio secundă la faptul că ar putea să aibă coronavirus.

„Peter a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, dar nu bănuia că ar putea avea COVID-19, în ciuda faptului că se simțea extrem de rău și de obosit. A decis să meargă la un test pentru a se asigura. Începuse să se simtă foarte slăbit, ceea ce este neobișnuit pentru el. Se lupta și să respire uneori”, a spus un apropiat al artistului Peter Andre, pentru The Sun.

Peter Andre nu știe de unde a luat virusul din Wuhan

Sursa respectivă a mai punctat că Peter Andre nu are nicio idee de unde anume a putut să contracteze virusul, având în vedere faptul că și-a petrecut majoritatea timpului în compania familiei sale. Pentru că întreaga lui familie a intrat în carantină, artistul este cel care se va ocupa de copiii săi.

„Deoarece Emily lucrează și Marea Britanie este blocată, Peter nu are altă opțiune decât să aibă el grijă de cei patru copii ai săi ca normal și să se izoleze de Emily acasă. Nu este nimeni altcineva care să aibă grijă de copii și nu vrea să pună pe altcineva în pericol să-i prindă. Întreaga familie este acum în carantină.”, a adăugat sursa.