Perversu’ de pe Targu Ocna îl atacă dur pe Nelson Mondialu’. “Are cioturi în gură, nu are dinți!”

Publicat: 02/06/2020 | 19:00

Sorin Ion, alias Perversu’ de pe Targu Ocna, a devenit cunoscut în România după o înregistrare cu el, de acum un deceniu, în care povestea cum i-a ”julit” cumnatul antebrațul. Între timp, bărbatul a devenit activ în mediul online. Ocazie de care, recent, a profitat. “Ținta” lui a fost acum celebrul Nelson Mondialu’, care a ajuns victimă colaterală.

VEZI AICI: NELSON MODIALU ÎL DESFIINȚEAZĂ PE DORIAN POPA. ARDELEANUL L-A OFTICAT PE CÂNTĂREȚ CU O PISCINĂ MULT MAI MARE ȘI LA ÎNĂLȚIME. VIDEO

Într-un vlog publicat pe YouTube, Sorin Ion, cunoscut drept Perversu’ de pe Targu Ocna, l-a pomenit pe Nelson Mondialu’. Imaginile sunt vechi, iar între timp cei doi și-au rezolvat diferendul.

„…si cu Nelson care a mâncat sandwich-uri cu cărămizi. Are cioturi în gură, nu are dinți„, l-a atacat Sorin Ion pe Nelson Mondialu’.

Ulterior, Nelson Mondialu’ și-a rezolvat problema cu dantura.

Cine este Nelson Mondialu’

Nelson Mondialu’ este unul dintre cele mai controversate personaje din România, dornic mereu să le arate rivalilor noile achiziții. Recent, și-a cumpărat un Porsche Carrera, cu care a rupt gura târgului.

NU RATA: NELSON MONDIALU O FACE PRAF PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT: „AM DAT 4.000 DE EURO PE O… CLANȚĂ”

Pe contul său de YouTube, Nelson Mondialu’ le-a arătat tuturor noua achiziție și s-a filmat la semafor, acolo unde a atras toate privirile. Pentru bolidul de lux, Nelson a scos din buzunar o sumă frumușică: nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro!

Mânca-v-aș Dumnezeul, sunt la semafor. Imediat, uite…Deci auziți aici (și pornește motorul, n.r.). Deci sunt cu ultimul model de mașină, sunt cu Porsche Carrera, eu cu veverița. Auziți motor, fraților. Nici nu vreau să zic mai multe.

Am 300 de mile la oră, cine știe, cunoaște… Asta a fost mașina lui James Bond. Domnilor, mașina…să nu-mi ajute Dumnezeu, așa cevaaaa. Niiii, i-am dat 200. Se uită lumea, ce mașină și-a luat Nelson Mondialu din Cluj-Napoca. La 5000 de turații, nici nu se mișcă mașina.

Tot e din piele. Eu sunt la volan, uitați schimbător de viteză, cu 7 trepte. Are și trapă. Nici n-are rost să discutăm. Mai stau puțin la semafor. Mașina asta a făcut val-vârtej în tot globul pământesc”, a spus Nelson Mondialu, pe canalul său de YouTube.