Persoanele vaccinate cu AstraZeneca au interzis pe Broadway! Nu pot intra la concertul lui Bruce Springsteen

Publicat: 19/06/2021 | 16:34

Persoanele care au ales să se imunizeze cu serul produs de AstraZeneca nu au voie să participe la primul spectacol de pe Broadway de la începutul pandemiei. Primul concert o să fie susținut de Bruce Springsteen, săptămâna viitoare.

Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 cu AstraZeneca nu vor putea participa la primul spectacol de pe Broadway. Potrivit regulamentului pentru participarea la „Springsteen on Broadway”, cei care deţin bilete trebuie să dovedească imunizarea cu unul dintre cele trei vaccinuri anti-Covid aprobate de FDA (Food and Drug Administration) pentru utilizare de urgenţă: două doze cu Pfizer/BioNTech sau Moderna ori o singură doză cu Johnson & Johnson, conform News.ro. (CITEȘTE ȘI: ESTE OFICIAL! LONDRA A DECIS CĂ VACCINAREA ESTE OBLIGATORIE)

Astfel, cei care au fost vaccinaţi cu serul dezvoltat de AstraZeneca şi Oxford, care nu este aprobat pentru folosire în SUA, dar este în Canada, Marea Britanie şi alte ţări, nu vor putea urmări spectacolul. Concertul susținut de Bruce Springsteen va avea loc în data de 26 iunie, la teatrul St James.

Proprietarii teatrului, Jujamcyn, au spus că prevederea a fost impusă „la ordinul statului New York” şi că singura excepţie o reprezintă minorii cu vârste mai mici de 16 ani, care trebuie să prezinte dovada unei test negativ la Covid-19 şi să fie însoţiţi de un adult cu schema completă de vaccinare.

Nu va fi obligatorie purtarea măştii, iar producătorii show-ului au subliniat că în sala cu 1.710 locuri nu va fi impusă distanţarea fizică. „Springsteen on Broadway” este văzut ca un test pentru redeschiderea completă a Broadway-ului.

(VEZI ȘI: MOSCOVA IMPUNE VACCINAREA OBLIGATORIE ANTI-COVID PENTRU TOȚI ANGAJAȚII CARE LUCREAZĂ DIRECT CU PUBLICUL)

 

Sursa foto: Getty