Perrie Edwards a făcut anunțul cel mare! Vedeta este însărcinată pentru prima dată. „Abia așteptăm să ne întâlnim”

Publicat: 10/05/2021 | 20:32

Perrie Edwards și iubitul său Alex Oxlade-Chamberlain le-au dat tuturor vestea cea mare. Artista este însărcinată pentru prima dată, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să devină părinți.

Cel  care a făcut primul anunțul a fost starul Liverpool, Alex Oxlade-Chamberlain, acesta a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram vestea și le-a cerut câteva sfaturi despre schimbare scutecelor. (CITEȘTE ȘI: O CELEBRĂ PREZENTATOARE TV ESTE ÎNSĂRCINATĂ CU CEL DE-AL DOILEA COPIL. CE SEX ARE BEBELUȘUL ȘI CÂND SE VA NAȘTE)

„Are cineva câteva sfaturi despre cum să schimbi scutecele? Sunt atât de recunoscător și entuziasmat că o să devin tată. Abia aștept nopțile nedormite”, a scris Alex Oxlade-Chamberlain.

Imediat după, Perrie Edwards a făcut și ea marele anunț postând o serie de fotografii cu burtica de gravidă. Postarea a adunat o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive.

„Mă bucur să fiu în această călătorie sălbatică alături de sufletul meu pereche. Eu + El = Tu. Abia așteptăm să ne întâlnim”, a scris Perrie Edwards.

Perrie Edwards și Alex Oxlade-Chamberlain, un cuplu fericit

Perrie Edwards și Alex Oxlade-Chamberlain sunt împreună din luna noiembrie a anului 2016, la un an după despărțirea cântăreței de logodnicul său Zayn Malik. Cei doi și-au făcut prima apariție publica împreună BRIT în februarie 2017. (VEZI ȘI: DODO, FOSTA CONCURENTĂ DE LA X FACTOR, ESTE ÎNSĂRCINATĂ CU PRIMUL EI COPIL: „DARUL NOSTRU DE LA DUMNEZEU”)

Se pare că relația acestora merge perfect, iar faptul că au reușit să petreacă mai mult timp împreună în pandemie le-a sudat și mai mult legătura.

„A fost extraordinară în timpul carantinei. A făcut curățenie, a gătit în fiecare zi, mesele au fost incredibile. Nu se enervează pe mine când mă joc pe Playstation. Este de top, o iubesc!”, a declarat Alex Oxlade-Chamberlain.