Pericol de focar cu noul coronavirus în Baia Mare! O femeie de afaceri infectată cu COVID-19 a mințit cadrele medicale că nu a fost plecată în străinătate

Publicat: 01/04/2020 | 11:36

Baia Mare s-ar putea transforma în curând în cel de-al doilea oraș extrem de afectat de răspândirea noului coronavirus, după Suceava.O femeie de afaceri, patroană a unei firme de distribuție medicală, este suspectă că ar fi sursa unui întreg focar de infecție, după ce și-a permis să meargă la spital, fără să anunțe că a fost în străinătate și că era contaminată cu COVID-19.

Astfel că, Mai mulţi medici și-au dorit să o ajute și au sărit peste protocoale, fără să fi ştiut că afacerista îi mințea cu privire la plecarea ei în străinătate, potrivit gazetadecluj.ro.

Acum există riscul ca zeci de persoane, unele dintre ele cadre medicale, să se fi infectat cu noul virus, mai ales că femeia a primit recent confirmarea infectării cu Sars Cov-2, iar acum este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj, după ce a avut manifestări severe ale bolii. 

Firma pe care femeia o deține, Meditech, este unul dintre donatorii importanți ai spitalelor din zonă.

CITEȘTE ȘI:  INTERNETUL, plin de măști sanitare neomologate. Aveți grijă ce cumpărați!