Pepe, “vrăjit” de o animatoare sexy din București. Ce a spus când a văzut-o goală pe “sosia” fostei soții

Publicat: 29/04/2021 | 16:05

Pepe s-a îndrăgostit subit de o animatoare din București. Cântărețul și-a arătat public „sentimentele” față de sexoasa dansatoare. Ce a spus artistul când a văzut-o goală!?

Pepe s-a arătat „vrăjit” pe internet de o dansatoare renumită din București, pe nume Bianca Iordache. Tânăra este populară pe rețelele de socializare, fiind urmărită de 60.000 de oameni, printre care, bineînțeles, și Pepe, cel care pare fanul ei numărul 1 la ora actuală.

Sexoasa dansatoare a postat o fotografie nud, în dormitor, iar Pepe s-a sesizat imediat cu un comentariu îndrăzneț: „Dacă nu eram în post …..mă uitam atent”.

„Și daca iei lupa nu vezi nimic????????????????asa ca nu te obosi”, a răspuns animatoarea.

CITEȘTE ȘI: Pepe și Raluka, surprinși din nou în ipostaze tandre: ”Ce faci, viața mea?”

Bianca Iordache, copia fidelă a primei soții

Nu putem să nu observăm faptul că Bianca seamănă izbitor de bine cu prima soție a lui Pepe. Să fie acesta motivul pentru care cântărețul să fi făcut o simpatie aparte față de dansatoare?

Bianca Iordache nu este străină de lumea „bună” a Bucureștiului, bruneta lucrând, de altfel, ceva vreme, într-unul dintre cele mai de fițe cluburi din Capitală, Boa Beat of Angels. (VEZI ȘI: Pepe a spus adevărul despre relația cu Raluka. Artistul a recunoscut: „O plac și mă place”)

Bianca Iordache, sosia fostei soții a lui Pepe

Pepe petrece Paștele cu Raluca Pastramă

Pepe și Raluca au decis, de dragul copiilor, să petreacă împreună Paștele. Chiar dacă au divorțat acum trei luni, cei doi vor fi de sărbători unul lângă celălalt, ca o adevărată familie. Nu poate fi, însă, vorba de reluarea poveștii de iubire.

Rosa și Maria sunt fetițele pentru care Pepe și Raluca au decis să păstreze o relație deschisă. De Paște, toți vor fi prezenți la masa tradițională.

Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a declarat Pepe, potrivit playtech.ro. (NU RATA: Pepe, atac de furie după ce a văzut un articol despre fosta lui soție, Raluca Pastramă „Vreau să fac lumină”)

Cel mai probabil, se vor întâlni în casa Ralucăi Pastramă sau chiar la reședința lui Pepe. Timp pentru pregătirile necesare este suficient.