Pepe și Raluka, surprinși din nou în ipostaze tandre: ”Ce faci, viața mea?”

Publicat: 12/04/2021 | 10:29

Pepe și Raluka au fost surprinși din nou în ipostaze tandre. Cei doi au relație foarte apropiată, iar fanii și-au pus semne de întrebare.

Colegi la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, Pepe și Raluka reușesc să-și uimească fanii din nou. Cei doi sunt de nedespărțit, iar relația lor este din ce în ce mai ”suspectă”. Într-o pauză de la filmări, Pepe s-a dus glonț la Raluka, care se afla pe scaunul de la machiaj și a întrebat-o: ”Ce faci, viața mea?”.

Iar răspunsul artistei n-a întârziat să apară: ”Bine, viața mea”, a spus Raluka în timp ce și-a întins mâinile să-l cuprindă pe colegul ei. Iar, ulterior, Pepe a sărutat-o pe obraz. Discuția savuroasă și gesturile romantice i-au pus pe fani pe gânduri. Se înfiripă, oare, ceva între artiștii lor preferați sau este vorba doar despre o prietenie strânsă?

Pepe și Raluka, ipostaze tandre (sursa FOTO: Insta Story)

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele „Asia Express”, sezonul 1

Vă reamintim că sezonul 1 al show-ului „Asia Express” a fost câștigat chiar de Raluka și Ana Baniciu! Cele două nu s-au bucurat prea mult de premiu, căci au cheltuit suma de 30.o00 de euro câștigată în cadrul competiției de la Antena 1, iar la un an de la terminarea competiției nu mai aveau nici măcar un leu din ea! (CITEȘTE ȘI: RALUKA A “SFIDAT” IZOLAREA CA SĂ REFACĂ TANDEMUL DE LA ASIA EXPRESS)

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka la Antena Stars.