Pepe și Raluca, surprinși ca doi porumbei împreună!

Publicat: 11/02/2020 | 11:49

Pepe și Raluca formează unul dintre cele mai stabile și frumoase cupluri din showbiz. Cu o relație de peste 8 ani, cei doi soți știu să se bucure și să petreacă momentele fericite împreună la fel ca la început. Recent, cei doi părinți au fost surprinși ca doi porumbei împreună.

Într-o fotografie postată pe internet, Pepe și Raluca par mai îndrăgostiți ca niciodată. Artistul are grijă de soția sa și arată acest lucru în văzul tuturor. În imagine, cântărețul  îi înconjoară gâtul soției cu un braț, într-un gest de afecțiune și zâmbește larg, semn că relația celor doi merge strună.

Pepe a recunoscut că nu toate au fost mereu roz în relația lor

Deși au o relație de invidiat, artistul a recunoscut de multe ori în emsiuni că în orice cuplu există dispute. Cu toate acestea, cei doi au au rămas tot timpul uniți, ca într-o adevărată familie. De fiecare dată când trec printr-un impas, cei doi vorbesc deschis și își cer scuze reciproc. Cântărețul spune că aceasta este rețeta succesului în cuplu.

„Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi”, a spus Pepe la „Răi da’ buni”.

Pepe are o familie minunată, formată din soţia lui Raluca şi cele două fiice superbe. Și, deși are o viaţă extrem de activă, artistul reuşeşte să se împartă între casă şi evenimente. Aşadar, atunci când ia o pauză de la spectacole, acesta preferă să-şi petreceacă timpul cu cei dragi.