Pepe și Raluca Pastramă, aproape de o împăcăre istorică?!? Gestul care l-a trădat pe artist a fost văzut de toată lumea

Publicat: 12/04/2021 | 09:31

Fanii lui Pepe și ai Ralucăi Pastramă sunt aproape convinși că cele două vedete ar putea să se împace, sau cel puțin așa ar putea să se înțeleagă din ultima postare a artistului, din mediul online.

Concret, Pepe postat un filmuleț cu fiica sa mai mare în care o întreba cu cine seamănă de este așa de ”strângătoare”, referindu-se la faptul că cea mică strânsese mai mulți bani.

Citește și: Mirela Vaida, noi dezvăluiri despre ziua în care a fost atacată. I-a povestit totul, lui Pepe

Totodată, Pepe i-a dat și tag fostei sale soții, lucru care i-a uluit pe fani. Dar totul nu se oprește aici. Apoi Raluca a făcut un gest la fel de uimitor, distribuind filmulețul pe pagina ei de Instagram.

„Ești fericită? Ai bani? Dar cu cine semeni tu așa strângătoare, că ai strâns toți banii?! Cu mine nu semeni. Cu cine semeni, hm? Că-i dăm tag”, i-a spus Pepe fiicei lui în video-ul în care a etichetat-o pe fosta soție, Raluca Pastramă.

Ce spune Raluca Pastramă despre apariția unui alt bărbat în viața ei

Raluca Pastramă a declarat pentru playtech.ro că, momentan, nu ia în calcul începerea unei noi relații, însă dacă acest lucru se va întâmpla, înseamnă că acesta a fost planul lui Dumnezeu pentru ea. Mai mult, fosta soție a lui Pepe a mărturisit că se va concentra exclusiv pe creșterea fetițelor pe care le are împreună cu artistul.

„Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea.
Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte. Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea.
Orice vor dori Maria şi Rosa, aceea vor primi. Dacă vor dori să facă vreun sport, gimnastică sau poate chiar balet, aşa se va întâmpla. Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!”, a declarat fosta soție a lui Pepe, pentru sursa citată.