Pepe și Raluca, din nou împreună. “Ne vom strânge în jurul mesei și…” Ce îi unește la doar câteva luni de la divorț

Publicat: 19/04/2021 | 17:31

Pepe și Raluca au decis, de dragul copiilor, să petreacă împreună Paștele. Chiar dacă au divorțat acum trei luni, cei doi vor fi de sărbători unul lângă celălalt, ca o adevărată familie. Nu poate fi, însă, vorba de reluarea poveștii de iubire.

Rosa și Maria sunt fetițele pentru care Pepe și Raluca au decis să păstreze o relație deschisă. De Paște, toți vor fi prezenți la masa tradițională.

Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a declarat Pepe, potrivit playtech.ro.

Cel mai probabil, se vor întâlni în casa Ralucăi Pastramă sau chiar la reședința lui Pepe. Timp pentru pregătirile necesare este suficient.

Va fi după cum va dori Pepe!”, a fost declarația scurtă făcută de Raluca Pastramă.

Pepe și Raluca, împreună de Paște. “O surpriză trebuie să rămână o surpriză”

Pepe și Raluca au decis să divorțeze după opt ani de căsnicie. Separarea a avut loc la notar, motiv pentru care s-a ajuns și la custodia comună a celor două fetițe. De Paște, artistul este pregătit să le facă micuțelor surprize pe care să nu le uite niciodată.

Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar. Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză. Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!”, a mai adăugat Pepe.

Recent, Rosa a avut parte de o aniversare așa cum și-a dorit. Inclusiv Pepe a fost mulțumit de cum a ieșit totul. Micuța a primit cadou de ziua ei o tabletă.

Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”, a mai spus Pepe.