Pepe și-a asumat noua relație, iar Raluca a ieșit și ea ”la joc”! Cum am filmat-o pe fosta soție a cântărețului?!

Publicat: 14/06/2021 | 23:39

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, și-a asumat noua relație, iar Raluca Pastramă a ieșit și ea “la joc”. În weekend-ul recent încheiat, bruneta a venit cu “brigada” de prietene la NUBA, unde a făcut show pe ringul de dans. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu fosta soție a cântărețului.

În urmă cu doar o zi, CANCAN.RO a anunțat, în premieră, că Pepe are o nouă iubită, pe nume Yasmina, în compania căreia a apărut pentru prima dată la jumătatea lunii mai, când artistul și tânăra au petrecut la un local de lux din zona de Nord a Capitalei. La finalul săptămânii trecute, cântărețul și bruneta s-au distrat pe ringul de dans, s-au ținut de mână și chiar s-au sărutat cu patos, în public, lăsându-se cuprinși de fiorul dragostei.

Show pe ringul de dans, cu fetele, la NUBA

Semn clar că Pepe merge mai departe. Cum, de altfel, ușor, ușor o face și Raluca Pastramă, fosta lui soție. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe ex-partenera artistului la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală. Bruneta nu era singură, ci alături de prietenele ei, cu care își petrece mare parte din timpul liber după despărțirea de cântăreț. În club, a apărut îmbrăcată lejer – pantaloni mulați, pantofi sport și tricou – și a atras privirile mai multor bărbați. A interesat-o, însă, doar compania fetelor, alături de care a savurat și câte o țigară când a simțit nevoia.

La NUBA, Raluca a fumat și s-a relaxat la maximum

(VEZI AICI: PEPE ȘI VĂRUL LUI AU JUCAT „DOI LA DOUĂ” LA FUNKY. „NE-AM DISTRAT, DOAR NU SUNTEM SĂLBATICI…”)

Raluca Pastramă a arătat o formă de zile mari, dansând aproape tot timpul cât s-a aflat în club. Ocazional, a gustat și dintr-o băutură fină, fără să exagereze. Distracția s-a încheiat aproape de miezul nopții, când s-a dat “stingerea”, potrivit ultimelor reguli impuse de autorități pe timp de pandemie. Cât timp s-a aflat la NUBA, fosta soție a lui Pepe a fost cu zâmbetul pe buze și pusă pe distracție, ceea ce arată că a trecut peste divorț și, la fel ca și artistul alături de care are două fetițe, este deschisă la o nouă relație.

Raluca a ieșit și ea ”la joc”, după ce Pepe și-a asumat noua relație. Distracție mare la NUBA

Gata de o nouă relație?!

Rămâne de văzut când va reîncepe Raluca o nouă poveste de iubire. Cert este că arată foarte bine și este o prezență plăcută. Iar modul în care, recent, am filmat-o reprezintă dovada că nu ar părea să spună nu unei noi relații. Ca orice femeie liberă, își dorește, probabil, pe cineva puternic lângă ea, care să o adore. Cine va fi norocosul, viitorul o va arăta. Pentru moment, bruneta se relaxează alături de “brigada” de fete pe care și-a format-o.

(VEZI ȘI: PEPE, “ORBIT” DE SILICOANELE XL ALE SOȚIEI)

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat la notar

În ciuda faptului că toată lumea spera la o împăcare, lucrurile au luat o altă turnură: Pepe și Raluca au ajuns luni, 8 februarie, în fața notarului pentru a divorța. După aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au decis să se înțeleagă și să gestioneze situația matur, de dragul fetițelor pe care le au împreună.

Acte! Nu e așa simplu! – (n.r.: a răspuns după ce a fost întrebat de ce a durat atât de mult) – Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe după ce a semnat actele de divorț.

Pepe și Raluca, în perioada când formau un cuplu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.