Pepe se vede căsătorit a treia oară. În ce condiții, însă

Publicat: 12/06/2021 | 17:50

Pepe a dezvăluit că nu și-a pierdut încrederea în a-și găsi iubirea adevărată. Cântărețul a declarat că se vede căsătorit a treia oară.

După două căsnicii de durată, prima cu Oana Zăvoranu, a doua cu Raluca Pastramă, carei-a dăruit și două fetițe, Pepe nu își pierde speranțele în a-și găsi sufletul pereche. Cântărețul a mărturisit în podcast-ul lui Damian Drăghici că își dorește să se recăsătorească, dacă va găsit o fata serioasă cu care să aibă o relație stabilă.

De asemenea, artistul își mai dorește și copii.

„Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus recent, la Antena Stars.

„Cred în dragoste adevărată”

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări”, a declarat Pepe în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Mai mult decât atât, potrivit declarațiilor artistului, el are acum pe cineva alături, cu care se află deocamdată în „tatonări”.

NU RATA: Pepe a recunoscut în direct! Artistul regretă că a divorțat de Raluca Pastramă: ”Ea a pus punct”