Pepe o amenință pe Raluca Pastramă cu judecata țigănească. Artistul i-ar cere despăgubiri uriașe pentru că a fost înșelat

Publicat: 16/12/2020 | 09:20

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe trece la alt nivel. Se pare că artistul vrea să apeleze la judecata țigănească să se răzbune pe fosta sa soție pentru că a înșelat-o.

În cazul în care cei doi foști soți ajung să își regleze conturile în fața unui tribunal țigănesc, pedepsele pe care le-ar putea primi sunt sume în bani, pe care câștigătorii le primesc despăgubire, scrie Impact.ro.

Citește și: Cariera lui Pepe a explodat după despărțirea de Raluca Pastramă. În ce producție Antena 1 va apărea

Legile staborului sunt diferite de cele ale unui tribunal obișnuit. Potrivit sursei citate anterior, în anumite situații de adulter, țiganii recurg inclusiv la pedepse fizice.

„Cu ceva vreme în urmă un ţigan a decis să-şi facă singur dreptate şi i-a tăiat nevestei nasul, pentru că îl înşelase. A vrut s-o facă de râs şi să afle toată lumea ce a făcut. De obicei, pedepsele date de noi sunt în bani, iar cei care câştigă în urma judecăţii sunt despăgubiţi”, mai scrie sursa citată mai sus.

Raluca infirmă zvonurile

Totuși, Raluca infirmă faptul că ar avea un iubit și consideră ideea unei judecăți în fața staborului drept nepotrivită. „Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, susține Raluca Pastramă.

Comunitățile de rromi se ghidează după reguli stricte și clare, ce se bazează pe legile de bază ale staborului. Cei care ajung să fie judecați în fața divanului țigănesc nu se pot abate de la reguli precum cele zece porunci creștine: să nu omori, să nu loveşti, să nu furi, să nu iei nevasta altuia, să nu minţi, să nu calomniezi, să nu juri strâmb, să respecţi semenii, să respecţi decizia judecătorului.

Nu rata: Raluca Pascu, declarații fulminante după ce tatăl ei s-a implicat în divorțul de Pepe: “Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune” + cum l-a “taxat” pe artist în public