Pepe, mesaj de dragoste ascuns pentru Raluca Pastramă: „Vezi că nu-i complet decorul”

Publicat: 21/12/2020 | 07:42

De când s-a despărțit de soția sa, Pepe se concentrează sută la sută pe carieră. De curând, totuși, artistul a lansat o melodie care i-a duc pe fanii cântărețului cu gândul la Raluca Pastramă.

Versurile de dragoste prezintă povestea unui bărbat obosit să mai aștepte după dragostea vieții lui. Chiar dacă se abține greu să nu o caute, și de a pune mâna pe telefon să o contacteze, el face eforturi uriașe pentru a trece peste distanța dintre ei.

Mesajul poate fi interpretat ca o dedicație pentru fosta lui soție:

„Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon,

De fiecare dată îmi pare răuu Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte

Fiindcă toate sunt pretexte Să te aud să-ți vorbesc din nou

Noaptea când nu mai am somn Noaptea când nu mai am somn (…)

Şi vine norul mi-aduce dorul

Îmi şopteşte vezi că nu-i complet decorul

Imi zice hai ia telefonul

Ia te așteaptă ca sa ii scrii”, sunt doar câteva dintre versuri.

Nicio șansă de împăcare 

Pepe și Raluca nu vor sub nicio formă ca fetițele lor să fie afectate de ruptura dintre cei doi. Așa că, de sărbători, Maria și Rosa vor petrece timp cu ambii părinți, dar în zile diferite.

”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele.

Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”, a declarat o persoană apropiată cuplului pentru impact.ro.

Acuzată că are amant

În presă au apărut zvonuri cum că soția lui Pepe ar fi cunoscut un medic din Qatar de care s-ar fi îndrăgostit nebunește, motiv pentru care și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze de artist.

Bruneta a negat în nenumărate rânduri că povestea cu medicul din Qatar nu ar fi, de fapt, adevărată, însă, mesajul scris de Pepe pare să demonteze declarațiile ei. (CITEȘTE ȘI: Pepe o amenință pe Raluca Pastramă cu judecata țigănească. Artistul i-ar cere despăgubiri uriașe pentru că a fost înșelat)