Pepe, la pământ după decesul lui Costin Mărculescu. Ce decizie a luat artistul

Publicat: 11/06/2020 | 20:54

Costin Mărculescu și Pepe au fost buni prieteni. Dispariția primului l-a marcat teribil pe artist, care este devastat de situație. Celebrul cântăreț nu ar mai fi în stare nici să vorbească la telefon.

VEZI AICI: FOSTA IUBITĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU, MĂRTURISIRI TULBURĂTOARE: ”CHEMAM SALVAREA PENTRU CĂ NU ȘTIAM CE SĂ-I FAC…” VIDEO

Potrivit click.ro, Pepe a crezut că este vorba de o glumă proastă în momentul în care a fost informat de decesul lui Costin Mărculescu. Ulterior, artistul a aflat că trecerea în neființă a bunului său prieten e reală.

În timpul emisiunii lui Dan Capatos, telefonul lui Pepe a sunat continuu. Artistul a preferat să nu răspundă. Era răpus de durere. Pepe a anunțat, însă, că este dispus să suporte costurile înmormântării.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.