Pepe, dezvăluiri ieșite din comun despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Mi-a zis Maria că…”

Publicat: 27/12/2020 | 15:32

Pepe a făcut, într-un interviu recent, mai multe declarații despre ruptura de soția sa, Raluca Pastramă. Artistul povestește cum anul acesta a fost unul foarte greu pentru el.

Cu ochii în lacrimi, Pepe mărturisește că un episod care s-a petrecut la o săptămână după plecarea Ralucăi l-a făcut să se trezească la realitate.

Citește și: Raluca Pascu a dezvăluit azi cine o ajută să depășească trauma despărțirii de Pepe: “Tot mi-ai dаt mie, iar ție, prea puțin”

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor.

Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum.”, a declarat Pepe pentru Antena Stars.

Cea mai importantă armă

Deși a trecut prin multe în ultima vreme, Pepe spune că nu îi este frică de nimic și că singura lui armă de răzbunare este indiferența.

„Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a mai adăugat artistul.

Nu rata: Pepe, mesaj de dragoste ascuns pentru Raluca Pastramă: „Vezi că nu-i complet decorul”