Pepe, „definiția” relației cu Raluca Pastramă: „Să cunoști adevărul, dar să crezi în continuare minciunile”

Publicat: 16/12/2020 | 09:52

Pepe s-a dat de gol pe internet, în ceea ce privește realitatea vieții sale. Artistul se află în plin divorț cu soția sa Raluca Pastramă, deși el nu și-a dorit în niciun moment să se ajungă la destrămarea căsniciei.

Pepe a dezvăluit, printr-un citat postat pe Instagram, povestea cu care se confruntă în prezent. Cântărețul a specificat că este conștient de faptul că este mințit, dar că acceptă acest lucru.

”Definiția prostiei. Să cunoști adevărul, să vezi adevărul, dar să crezi în continuare minciunile”, a fost mesajul postat de către artist pe contul de Instagram, iar galeria foto stă drept dovadă.

Raluca Pastramă, acuzată că are amant

În presă au apărut zvonuri cum că soția lui Pepe ar fi cunoscut un medic din Qatar de care s-ar fi îndrăgostit nebunește, motiv pentru care și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze de artist.

Bruneta a negat în nenumărate rânduri că povestea cu medicul din Qatar nu ar fi, de fapt, adevărată, însă, mesajul scris de Pepe pare să demonteze declarațiile ei. (CITEȘTE ȘI: Pepe o amenință pe Raluca Pastramă cu judecata țigănească. Artistul i-ar cere despăgubiri uriașe pentru că a fost înșelat)

Tatăl Ralucăi Pastramă, împotriva divorțului

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate.”, susțin apropiații familiei Pastramă.