Pepe, amendat după ce a mers să ia Lumina Sfântă de la biserică! Scene de-a râsu’-plânsu’ între cântăreț și polițistul care i-a scris procesul-verbal

Publicat: 19/04/2020 | 18:16

Legile sunt la fel pentru toți! Iar Pepe “a testat” acest adevăr după ce a decis să meargă la biserica din apropierea vilei sale ca să ia Lumina Sfântă. La scurt timp după ce a ieșit din curtea locuinței, el a fost observat de un polițist și… între ei au urmat scene de-a râsu’-plânsu’, au povestit martorii.

Citește și: Pepe, afectat grav de COVID-19. “Am zis nu are niciun sens!” Artistul, nevoit să o ia de la capăt

Pepe, amendat după ce a mers să ia Lumina Sfântă de la biserică

Conform informaților apărute în acest caz, Pepe a ieșit azi-noapte, după ora 00:00, ca să ia Lumina Sfântă. Toate astea s-au întâmplat pentru că artistul a ratat momentul în care voluntarii au împărțit lumina adusă de la Ierusalim. Desigur, a avut o scuză bună: ieri, superba lui soție, a împlinit o frumoasă vârstă și i-a organizat o mică petrecere… în familie. Tot ieri, ei au aniversat opt ani de la cununia civilă. Într-unul dintre video-urile urcate de Raluca Pascu pe Instagram Stories, cântărețul apare în timp ce dansează cu un pahar în care are vin și se ocupă de grătar.

Nu rata: Pepe, dezvăluiri incitante despre relația cu soția lui! Ce promisiune intimă a primit Raluca de la celebrul cântăreț

Îmbrăcat cu pantaloni sport, maiou negru și papuci, Pepe a luat două candele roșii și a plecat după miezul nopții spre biserica, aflată la câțiva metri de vila lui. Având atâtea motive de bucurie, îndrăgitul artist a uitat complet de Ordonanțele Militare emise pentru limitarea și prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus. Unul dintre polițiștii care asigurau perimetrul din jurul lăcașului de cult l-a observat și nu l-a iertat pentru că nu avea declarația pe propria răspundere asupra sa. În plus, după ora 22:00 este strict interzisă părăsirea locuințelor; desigur, există anumite excepții.

Câțiva martori au imortalizat momentul în care Pepe a fost mustrat de unul dintre angajații Poliției Capitalei și nu a dorit să facă declarații, relatează libertatea.ro. Ulterior, agentul a dezvăluit că l-a amendat pe cântăreț și, după ce  i-a întocmit procesul-verbal, el i-a oferit și Lumina Sfântă de la lumânarea pe care o avea.

Ieri, Raluca Pascu și-a serbat ziua de naștere acasă, în familie, iar Pepe a ieșit noaptea trecută să ia Lumina Sfântă exact cum era îmbrăcat când a făcut grătarul © Instagram/Instagram Stories
Ieri, Raluca Pascu și-a serbat ziua de naștere acasă, în familie, iar Pepe a ieșit noaptea trecută să ia Lumina Sfântă exact cum era îmbrăcat când a făcut grătarul © Instagram/Instagram Stories

Află și: Pepe a dat din casă! Ce a spus artistul despre căsnicia lui cu Raluca

Pepe nu este singura persoană publică din România care a sfidat Ordonanțele Militare! Seara trecută, Mihai Stoica s-a deplasat cu mașina personală la Mănăstirea Cașin și a luat Lumina Sfântă.

Pepe e căsătorit cu Raluca de peste 8 ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.