Pepe, afectat grav de COVID-19. “Am zis nu are niciun sens!” Artistul, nevoit să o ia de la capăt

Publicat: 14/04/2020 | 10:35

Pepe a investit în afaceri o parte din banii pe care i-a câștigat până acum din muzică. Alături de soția sa, Raluca, a deschis un salon de înfrumusețare și o grădiniță, care au mers pefect până în urmă cu aproximativ o lună și jumătate. Pandemia de COVID-19 l-a dat, însă, peste cap pe artist, din toate punctele de vedere.

VEZI AICI: INSTANȚA A LUAT O DECIZIE NĂUCITOARE. PEPE A PIERDUT 500.000 € ÎNTR-UN PROCES!

A fost nevoit să închidă cele două afaceri, dar și să-și anuleze concertele și alte apariții în public. În prezent, Pepe așteaptă cu nerăbdare ca România să nu mai fie în stare de urgență, după care să o ia de la capăt.

Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii, nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă, fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa’”, a declarat Pepe potrivit ciao.ro.

VEZI ȘI: PEPE NU S-A MAI PUTUT ABȚINE ȘI… CE I-A FĂCUT RALUCĂI ÎNTR-UN RESTAURANT)

Pepe este căsătorit cu Raluca de aproape opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012. Fiica lor cea mare se numește Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015.