Pentru ele nu există iarnă! Top 30 sexy-vedete la mare și la soare, în țările calde. Ce locuri ocupă în clasament Raluka, Denisa Hodișan și Cristina ICH

Publicat: 09/01/2021 | 23:49

Maldive, Bali, Zanzibar, Costa Rica, Mexic… Lista stațiunilor exotice poate continua! Acolo s-au retras vedetele din showbiz-ul autohton în plină iarnă. Ba chiar și la trecerea dintre ani, pentru că e cald și bine acolo, condiții în care trupurile bine lucrate ies în evidență cu minimum de efort. CANCAN.RO are imaginile incendiare ale divelor ”fugite” peste mări și țări.

Afară e iarnă de-a binelea, dar, pentru celebritățile din România, vara pare să fie eternă. Site-ul nostru vă prezintă un top inedit, cu 30 de sexy-vedete la mare și la soare, evident pe alte meleaguri decât malul Mării Negre, cu mult mai călduroase. Sunt imagini de senzație, pe care numai clădirile-simbol și palmierii uriași le „deconspiră”. Altfel, ai jura că fotografiile sunt făcute în toiul verii „românești”. (CITEȘTE ȘI: TOP 20 SEXY-VEDETE FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ. CÂT DE “OBRAZNICE” AU PUTUT FI IULIA VÂNTUR, XONIA SAU ANTONIA)

Raluka nu a stat pe gânduri și a plecat pe o plajă însorită, în plină iarnă

Cum au pozat vedetele în țările calde

Iată că vedetele noastre nu se mișcă doar vara, în celebra stațiune Mamaia. Acolo unde, altfel, fac istorie, doar că pe ”teren proriu”. Se pare că și în deplasare divele noastre se descurcă de minune. Când cunoști bine regulile jocului, cu puțin talent, locul 1 pare floare la ureche. (NU RATA: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN IPOSTAZE SUPER-PROVOCATOARE PE STRADĂ. PE CE LOCURI “SE BAT” LIDIA BUBLE, DANIELA CRUDU, DELIA ORI CLAUDIA PAVEL)

Cum au pozat celebritățile la plajă, sub razele pe care soarele le-a ”aruncat” pe nisipul fin sau pe marginea piscinei? Atenție, imaginile din senzaționala galerie foto sunt interzise cardiacilor. Iar dacă așa arată iarna pentru Delia, Inna, Loredana Groza, Raluka, Bianca Drăgușanu, Ruby, Cristina ICH ori Lidia Buble, vă lăsăm să vă imaginați ce va urma la vară.