Pentru cine se întoarce Jador la ”Puterea Dragostei”: ”Este foarte frumoasă!”

Publicat: 31/07/2020 | 07:59

Jador se întoarce la ”Puterea Dragostei”, sezonul al treilea. Cântărețul a dezvăluit motivul pentru care a decis să facă acest pas. Este vorba de prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela.

CITEȘTE ȘI: CRUDUȚA ÎI FACE OCHI DULCI LUI JADOR! CUM S-A FILMAT BRUNETA ÎN MAȘINĂ, PE RITMURILE PIESEI „DAU MODA”

Primele sezoane ale emisiunii l-au avut în prim plan pe Jador! El a ieșit, de departe, în evidență, fiind cel mai mediatizat personaj de la ”Puterea Dragostei. Astfel, artistul a decis să continue și cu cel de-al treilea sezon. ”Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine, a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu”, a declarant artistul pentru wowbiz.ro.

Jador este și nostalgic, își aduce aminte de momentele din casă, de la ”Puterea Dragostei”. ”Am iubit-o pe Simina, însă nu au fost sentimente până la capăt. Totuși, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea, s-a născut o serie de melodii care au avut mare succes la public! În ceea ce o privește pe Ella, aici, situația a fost mai complicată, o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu multe reproșuri și neîncredere. Din acest motiv, poate nu am rămas împreună, dar viața merge mai departe!”, a mai spus Jador.

NU RATA: CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ! ISPITA BIANCA POP ŞI JADOR: „CÂND NE ÎNTÂLNIM, ÎI FAC 2-3 COPII”

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a imtra în emisiune, la Istanbul ”, a adăugat Jador.

Pentru cine se întoarce Jador la ”Puterea Dragostei”. Era îndrăgostit de Andreea Mantea

Jador a avut numai cuvinte frumoase despre Andreea Mantea, fosta prezentatoare a realityshow-ului. ”E cea mai inteligentă femeie pe care o cunosc, cu asta trebuie neapărat să încep. Mă bucur că am cunoscut-o, că am avut onoarea de a o cunoaște, că ea m-a lăsat să o cunosc, cum e ca om. Faptul că arăta bine, că e o femeie frumoasă, nu trebuie să zic eu, că asta vede toată lumea. M-a ajutat cu multe, mi-a dat multe sfaturi bune și pentru toate acestea îi mulțumesc”, a fost mesajul lui Jador pentru Andreea Mantea, înainte de Finala Puterea Dragostei.