Pensionarii din Iași sunt clienți fideli ai magazinelor de jucării sexuale din oraș. Ce produse cumpără cel mai des

Publicat: 10/01/2021 | 13:06

Sex-shopurile din Iași sunt asaltate de femeile și bărbații de vârsta a treia, o spun vânzătorii magazinelor. În municipiul Iași sunt trei spații comerciale de jucării sexuale, iar toate au o listă de bătrâni clienți fideli.

„Bătrânii care vin în magazin se laudă cu amantele lor mai tinere și caută să cumpere pilulele pentru erecție. Dacă sute de produse sunt vândute în sex-shopurile din Iași, revistele și CD-urile porno nu mai sunt căutate de ani buni”, a declarat vânzătoarea de la sex-shopul din Piața Unirii.

Cel mai scump produs dintr-un sex-shop

Vibratoarele sunt cele mai căutate de femei, dar și lenjeria erotică este în fruntea dorințelor.

Păpușile gonflabile se află în topul celor mai căutate jucării erotice, susține vânzătoarea unui magazin de profil din Iași. Mulți bărbați întreabă de astfel de păpuși.

VEZI ȘI: Bancul Zilei | Ce a pățit o blondă care voia să cumpere un vibrator într-un sex-shop din București

Prețul produsului pornește de la 100 de lei și poate ajunge până la 1.000 de euro. O păpușă gonflabilă, care imită cel mai bine realitatea și are o înălțime de până la 2 metri, costă de la 700 până la 1.000 de euro. Se poate comanda doar on-line.

„Prețul diferă în funcție de înălțime, culoarea părului sau a ochilor, în funcție de preferința clientului. Anul trecut au fost comandate 15 astfel de păpuși, anul acesta nefiind comandată niciuna momentan. Timp de două luni, în perioada stării de urgență, tot mai mulți bărbați s-au simțit singuri și au decurs la gesturi extreme. Au ajuns să plătească 10.000 de euro pentru a avea lângă ei o păpușă care imită cel mai bine femeia. Achiziția a fost semnalată în Regatul Unit al Marii Britanie. Această păpușă face senzație printre consumatorii produselor din sex-shop. Păpușa este mai mult un dispozitiv acționat prin inteligență artificială”, a declarat vânzătoarea.