Penibili ca de obicei. Vulpița și Viorel amenință din nou că divorțează. “Nu vreau să-l mai văd!”

Publicat: 12/06/2020 | 11:58

Veronica Stegaru, alias Vulpița de la “Acces Direct”, și soțul ei, Viorel Stegaru, sunt două personaje controversate, care își povestesc viața amoroasă la Antena 1. Cei doi amenință zilnic că vor divorța, dar acest lucru este, cu siguranță, regizat. Recent, cea cunoscută drept Vulpița l-a acuzat pe soțul ei că o înșală.

VEZI AICI: MARIA CONSTANTIN, DESFIINȚATĂ DE FANI DUPĂ CE A SPUS CĂ VA CÂNTA CU VULPIȚA ȘI VIOREL: „AI DECĂZUT, EȘTI DE RÂSUL RÂSULUI”

Nu vreau să-l mai văd. Pentru ce mi-a făcut aseară. Am uitat să iau asta în platou, să arăt dovada că mi-a aruncat-o în fața blocului, că nu are minte. M-am săturat de el. Nu mai pot să-l văd în fața ochilor”, a declarat Veronica Stegaru.

Gabriela ar fi tânăra misterioasă cu care Viorel Stegaru ar avea o relație. “Eu cred că a vorbit cu Gabriela (…) Nu se mai poate cu el! La divorț o să ajungem! Dacă mă mai caută, o singură dată, treaba lui! O încurcă! Ori îmi schimb cartela, să nu-mi mai afle numărul de telefon…”, a mai spus Veronica.

Ce legătură există între Vulpița și Mirela Vaida

Potrivit lui Nelson Mondialu’, Veronica Stegaru și Mirela Vaida, crainica emisiunii, ar fi verișoare îndepărtate, de aici și prezențele constante ale Vulpiței în platoul Antenei 1. Nelson Mondialu’ a făcut dezvăluirea pe canalul său de Youtube.

NU RATA: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, ÎN LACRIMI! VIOREL I-A SCOS HAINELE DIN DULAP ȘI AMENINȚĂ CĂ O DĂ AFARĂ DIN CASĂ: „SĂ SE DUCĂ…”

Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit, recent, Nelson Mondialu’.