Pe vremuri de pandemie… Regele Bitcoin din România s-a ”carantinat” în cluburile de lux din Mamaia!

Publicat: 01/08/2020 | 23:06

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de pe litoralul românesc. În vremuri de pandemie, Regele Bitcoin din România s-a ”carantinat” în cluburile de lux din Mamaia! Moneda virtuală pare că îi susține notele de plată ”calificate”.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Geo Rotariu, co-fondator și CEO Bitcon România, în unul dintre cele mai renumite și luxoase cluburi din stațiunea etalon a litoralului românesc, NUBA Mamaia.(NU RATA: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR I-A DAT BENTLEY-UL DE 200.000 € BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Din câte se pare, în vremurile de pandemie, cel supranumit ”Regele Bitcoin din România”, a ales să se ”carantineze” în luxoasele cluburi din Mamaia. Alături de un prieten, Geo Rotariu a început distracția la Nuba, acolo unde s-a ”instalat” comod și a dat startul distracției. Cei doi au început lejer cu o narghilea și câteva sticle de licoare bahică de cea mai bună calitate.

Respectând întocmai indicațiile autorităților de prevenire a răspândirii noului coronavirus, Geo Rotariu a păstrat distanțarea socială pe cât posibil și și-a îndreptat atenția mai mult către telefonul mobil, pesemne că nici atunci când se află în club, Regele Bitcoin din România nu poate să stea departe de afaceri.(NU RATA: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR A APĂRUT LA MARRIOTT CU UN BENTLEY CONTINENTAL GT DE 200.000 € ȘI…)

Regele Bitcoin din România a petrecut la NUBA Mamaia

”Tur de forță” pe litoral

La scurt timp după ce seara s-a lăsat pe litoral, Geo Rotariu a schimbat ”terenul de joc”. Acesta s-a mutat la un alt club din Mamaia, unde a fost acompaniat de o superbă domnișoară. Ca și la NUBA,  Regele Bitcoin din România a cerut să i se aducă câteva sticle de licoare bahică și s-a distrat în compania tipei sexy. Din câte se pare, renumita monedă virtuală îi aduce un profit considerabil în aceste vremuri grele și îl ajută să plăteacă notele de plată ”calificate” din cluburile de pe litoral.(NU RATA: ÎNCĂ O LOVITURĂ PE CARE ANAF LE-O DĂ ROMÂNILOR! PE CE TRANZACȚII A PUS OCHII)

Regele Bitcoin din România a petrecut cu o tipesă într-un renumit club din Mamaia

Geo Rotariu, fost jucător poker profesionist 

În urmă cu câțiva ani, Geo Rotariu și fratele său au pus bazele unei afaceri de succes cu monede virtuale, Bitcoin România. La scurt timp după lansare, aceștia au ”bifat” cifre de afaceri de-a dreptul senzaționale. Potrivit site-urilor de profil, în urmă cu doi ani firma fodnată de Geo Rotariu și fratele sau a înregistrat o cifră de afacere de două milioane de euro și un profit de un milion de euro.

„Trei ani am fost jucător profesionist de poker. De fapt aştia sunt şi banii cu care am început acest business. Cu 100.000 de euro bani proprii şi ceva împrumuturi. Afacerea cu platformele online pentru poker am început-o prea devreme. Atunci toţi jucătorii online migrau către platformele internaţionale. În 2013 însă, atât eu, stabilit atunci în Barcelona, cât şi fratele meu, în Canada, tranzacţionam bitcoin. În octombrie 2013 a apărut în Canada primul ATM pentru cumpărat Bitcoin ….şi atunci am spus că trebuie să îl aducem şi în România. A fost primul ATM de acest fel din Europa continentală, cu câteva zile înaintea nostră fusese instalat unul la Londra”, a declarat George Rotariu, co-fondator şi CEO al Bitcoin România, pentru economica.net.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...