Pe timp de pandemie, medicii români se îmbracă de la Cătălin Botezatu

Publicat: 25/03/2020 | 16:19

Lovitură de proporții pentru firma Viggo Fashion Internațional, în contextul pandemiei de coronavirus care afectează și România. Au fost semnate două contracte în valoare de aproximativ 18 milioane de euro cu statul român, iar Ionuț Marin Marius, administrator și partener de afaceri cu celebrul designer Cătălin Botezatu, bifează o licitație de răsunet. Iată cum, pe timp de pandemie, medicii români se îmbracă de la Botezatu, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV| PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI CĂTĂLIN BOTEZATU DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU: „E MAI BINE AȘA”)

Este vorba despre 2 contracte – încheiate conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 11/2020, referitoare la asigurarea stocurilor de urgență medicală  – prin care firma Viggo Fashion Internațional va livra, către statul român, combinezoane cu cagulă și protecție pentru încălțăminte, respectiv viziere de protecție necesare pentru protecția personalului sanitar care luptă împotriva pandemiei de coronavirus. (NU RATA: ”FOTOMODELA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU I-A SPART DINȚII ÎNTR-UN SUPER-MARKET ACTUALEI IUBITE A EX-ULUI!)

Un contract impresionant și câteva semne de întrebare

Concret, Viggo Fashion Internațional se obligă să livreze, prin contract, 500.000 combinezoane de protecție și 1.750.000 de viziere de protecție. În 45 zile calendaristice de la semnarea contractului, Viggo Fashion Internațional trebuie să livreze cele 500.000 de combinezoane, iar în decurs de 45 de zile calendaristice, etapizat, vizierele de protecție.

Conform unor calcule simple, prețul unui combinezon cu cagulă și protecție pentru încălțăminte este de 93 de lei, iar prețul unei viziere de protecție este de 19 lei. În ceea ce privește combinezoanele cu cagulă și protecție la încălțăminte, încă două firme au câștigat contracte, una din Serbia și una din Coreea, aceasta din urmă primind partea cea mai ”grasă” cum se spune și obligându-se să livreze României 1.750.000 de combinezoane. (CITEȘTE ȘI: ”MANECHINA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE I-A SPART DINȚII IUBITEI FOSTULUI: ”MI-A VORBIT ÎN NAS! A VENIT DUPĂ MINE ȘI…”)

 

Viggo Fashion International urmează să încaseze sume impresionate pentru aceste două contracte obținute de la statul român. Valoarea celor 500.000 de combinezoane se ridică la 54.145.000 lei, iar valoarea vizierelor de protecție se ridică la 33.320.000 lei. Ceea ce reprezintă aproximativ 17,8 milioane de euro.

E drept că foarte mulți se întreabă cum a reușit Viggo Fashion Internațional să obțină două asemenea contracte generoase, însă Ionuț Marin Marius – contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România – ne-a asigurat că va oferi explicațiile necesare, în cel mai scurt timp, astfel încât orice nelămurire referitoare la modul în care au fost obținute contractele respective să fie eliminată.

Raed Arafat: ”Trebuia să avem de acum doi ani stocuri”

Referindu-se la Ordonanța de Urgență 11/2020 – cea care se referă la stocurile medicale de urgență și în baza căreia Viggo Fashion Internațional a câștigat cele două contracte  – șeful DSU a declarat că România ar fi trebuit să aibă stocuri de urgență încă de acum doi ani.

„Dacă vorbim de prea târziu, trebuia să avem de acum doi ani stocuri. În ianuarie am început să ne pregătim, ne trebuia legislația și Ordonanța a ieșit în cursul lunii februarie și imediat am început achizițiile. Oricum, noi trebuia să facem achiziții cu doi-trei ani înainte, noi am făcut stocuri când a fost Ebola și am folosit aceste materiale rămase de atunci pentru această situație. Această Ordonanță care a ieșit acum ne va permite să avem stocuri nu numai pentru situația asta, ci pentru o perioadă lungă în viitor. Acum, asta e. Ordonanța a ieșit în luna februarie și am început să lucrăm în acest sens”, a explicat Arafat. (VEZI ȘI AICI: RAED ARAFAT, DECLARAȚIE-ȘOC DESPRE NOUL CORONAVIRUS: ”POATE LA UN MOMENT DAT VOM ÎNVĂȚA SĂ TRĂIM CU EL. LUMEA TREBUIE SĂ SE PREGĂTEASCĂ PSIHOLOGIC…”)

Cătălin Botezatu a reușit să ”fenteze” moartea

Cătălin Botezatu a avut grave probleme de sănătate, dar a reușit să fenteze moartea. ”În momentul în care m-am îmbolnăvit și mă aflam pe mesele de operații, în acele momente mă gândeam tot la prezentările, la proiectele mele de modă. Niciodată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla ceva fatal. Am trecut razant pe lângă moarte și nu am realizat. În acele momente, în care nu dormeam și mă luptam cu dureri groaznice, făceam un pact imaginar cu divinitatea, promiteam că mă voi schimba. (NU RATA: CU CÂT SE ”VÂND” VEDETELE PE INSTA, FB ȘI YOUTUBE?! AM AFLAT CE PREȚ AU ANDREEA BĂLAN, IULIA ALBU SAU ANDRA GOGAN PENTRU O SINGURĂ POSTARE)

Nu știu dacă m-am schimbat în totalitate, pentru că imediat ce am reușit să mă simt mai bine, mi-am reluat activitatea. Dacă mă simt bine și nu am probleme de sănătate, nu prea contează ce a fost înainte. Recunosc, sunt ușor inconștient, dar poate că maturitatea o să-și spună cuvântul și când se va mai întâmpla ceva o să-mi pun frână singur. Deocamdată urmez un regim, îmi iau medicamentele. În acest moment, singurul proiect care contează pentru mine este emisiunea de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pe planul doi sunt prezentările de modă și celelalte business-uri care, din fericire, funcționează foarte bine. (VEZI AICI: TOPUL VEDETELOR CARE ȘI-AU SCOS DEJA DIN GARDEROBĂ FUSTIȚELE SCURTE ȘI BLUZIȚELE TRANSPARENTE)

Nu îmi mai este frică de nimic! Dacă e să mori, înseamnă că așa a fost să fie. Dacă mori, nu înseamnă că îți moare și spiritul, treci în altă etapă”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)