Pe el îl știe toată România, dar să vezi cum arată iubita lui Bogdan, interpretul pentru surdo-muți al conferințelor de presă MAI

Publicat: 29/03/2020 | 12:53

Bogdan Anicescu a intrat în atenția românilor după ce a apărut – în postura de interpret pentru surdo-muți – la conferințele de presă suținute la Ministerul Afacerilor Interne care au ca subiect principal criza coronavirusului.

Are 31 de ani, lucrează la Kanal D, este modest și spune că nu își face decât datoria. Dar Bogdan Anicescu are și viață personală, iar oamenii – încercând să afle cât mai multe informații despre el, au întrebat și cine este partenera de viață a acestuia. Ei bine, o cheamă Silvia, este frumoasă, iar cei doi se simt foarte bine împreună, după cum se poate vedea.

”Perechea minunată”, ”Porumbeilor”, ”Îndrăgostiților”, ”Iubăreți și frumoși”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiei în care apar Bogdan și Silvia.

”În calitate de interpret, încerc să îmi fac propria datorie”

Este o perioadă grea pentru toată lumea, nu numai pentru mine. În calitate de interpret, încerc să îmi fac propria datorie și să răspund la cererile instituțiilor, acolo unde este nevoie de interpret. Am făcut, acum două săptămâni, o adresă înaintată la toate instituțiile care sunt implicate în tot ce se întâmplă, explicând că există în România și oameni fără auz care au nevoie de interpretare. Acesta este limbajul mimico-gestual, o limbă a semnelor din limba română. (..) Nu am avut în familie persoane cu deficiențe de auz, alți interpreți au avut. Eu am absolvit Facultatea de Psihologie și în această facultate am învățat despre toate categoriile de persoane cu dizabilități. A fost o experiență deosebită. Am participat la un curs pentru formare interpret, după care, în 2010, după absolvire, m-am angajat… Am obținut o experiență în felul acesta”, transmite Bogdan Anicescu, potrivit informațiilor stirilekanald.ro.

(CITEȘTE ȘI: „VOM MURI PE CAPETE!”. AVERTISMENT CRUNT PENTRU ROMÂNI ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS)