Pe cine sună în fiecare zi Liviu Dragnea din pușcărie, la aceeași oră

Publicat: 19/12/2019 | 10:38

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman și se află în spatele gratiilor din 27 mai 2019. Și-a făcut o schimbare de look, luând hotărârea de a renunța la mustață și, conform informațiilor din interiorul penitenciarului, are ”o stare de spirit bună”.

O perioadă, Liviu Dragnea a fost singur în celulă, beneficiind de un regim preferențial, însă acum își petrece zilele împreună cu alți patru-cinci deținuți. Potrivit digi24, unul dintre acești deținuți este… traficant de droguri. Fostul lider PSD are dreptul să dea un telefon pe zi și vorbește, de fiecare dată, cu Irina Tănase, iubita sa. Totuși, au fost și situații în care Liviu Dragnea a stat de vorbă cu Codrin Ștefănescu, Florin Iordache sau fiul său.

Conform sursei precizate mai sus, Liviu Dragnea a primit dreptul la un pachet suplimentar și, pentru a cîștigta credite, muncește și sâmbăta.

Liviu Dragnea nu mai stă singur în celulă

Irina, iubita lui Liviu Dragnea, intervenție chirurgicală complicată

În urmă cu ceva timp, Liviu Dragnea a vorbit despre problema de sănătate a iubitei sale și i-a mulțumit medicului care a salvat-o pe Irina.

”M-au acuzat că am fost la un spital privat. M-am dus după medic. Dacă medicul Catana spunea că vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo mă duceam. Am încredere oarbă în omul ăla. A avut o intervenție chirurgicală la Irina pe care puțini oameni din lumea asta puteau să o facă. E vorba de o chestiune la oase foarte complicată. Era de moarte dacă nu… În sfârșit, unde zicea, acolo mă duceam”, a declarat fostul lider PSD.