Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. O femeie din Dâmbovița a fost bătută chiar de bătrâna pe care o îngrijea

Publicat: 01/02/2020 | 10:21

Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. Iată o sintagmă care se poate aplica în cazul unei dâmbovițence. O femeie s-a ales cu o bătaie cruntă chiar de la cea pe care o ajuta în gospodărie. După ce ar fi consumat alcool, bătrâna i-ar fi aplicat o corecție celei care venea, frecvent, să o ajute.

Întâmplarea s-a petrecut în comuna Racovița din județul Dâmbovița. Polițiștii au fost sesizați de un vecin care a găsit-o pe femeie lovită. Femeia, în vârstă de 62 de ani, le-a povestit oamenilor legii că mergea frecvent să o ajute la treburile gospodărești pe o bătrână de 74 de ani din localitate.

Ultima dată, însă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, femeia de 74 de ani s-ar fi năpustit asupra sa și ar fi lovit-o. Luată prin surprindere n-a apucat să riposteze. Femeia a suferit mai multe leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.