Pe ce a cheltuit Bella Santiago marele premiu de 100.000 de euro, de la X-Factor

Publicat: 11/01/2020 | 15:13

Bllla Santiago a fost desemnată câștigătoarea X-Factor 2018, iar premiul pe care artista l-a primit a fost în valoare de 100.000 de euro. Ea a investit întreaga sumă de bani pentru a deschide un restaurant filipinez în zona de nord a Capitalei.

Deschiderea restaurantului a avut loc vineri seara, cu o petrecere de inaugurare, în stilul ei caracteristic. Fosta concurentă a emisiunii X-Factor și-a chemat prietenii să se bucure alături de ea și a oferit un show muzical, acompaniată de soțul ei și de fetița lor, care a făcut karaoke. La deschiderea restaurantului filipinez au fost și câteva nume celebre din show-bizul autohton ca: Livi Vârciu, Andrie Ștefănescu și iubita lui, Anda Călin și Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Star Matinal de Weekend de la Antena Stars. (CITEȘTE ȘI: TOATĂ LUMEA O ȘTIE PE BELLA SANTIAGO, CÂŞTIGĂTOAREA X FACTOR 2018, ÎNSĂ PUȚINI ÎL CUNOSC PE SOȚUL EI. CUM ARATĂ NICOLAS GRIG)

Restauranutul în care Bella a investit toții banii câștigați are specific filipienz și aduce pentru clienți gustul specific al buăcătăriei filipineze, pe care artista îl iubește. Prin deschiderea acesturi tip de restaurant ea și-a dorit să aducă gusturile de acasă și în România.

Bella Santiago a fost îndrumată în cadrul cumpetiției de către Delia

X-Factor 2018  adus-o ca și  câștigătoare pe Bella Santiago, filipineza ce a cucerit pulicul cu glasul ei. Pe tot parcursul show-ului ea a fost îndrumată și sfătuită de Delia. Publicul a apreciat vocea artiste, dar și prezența scenică spectaculoasă.

În marea finală Bella s-a luptat cu două eleve din echipa lui Ștefan Bănică  Jr. și cu un alt concurent din echipa lui Carla’s Dreams. Însă cântăreața a ajuns la inima publicului, care a votat-o într-un număr copleșitor, aducându-i astfel marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

„Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine să cred că m-aţi votat pe mine. Sunt mândră că sunt româncă, mulţumesc că m-aţi apreciat“, a spus ea în momentul acela, vizibil emoționată.

Bella Santiago a fost a doua câștigătoare din istoria concursului de o altă naționalitate. Primul fiind Jeremy Ragsdale, în 2017, ce făcea parte din echipa lui Horia Brenciu.