Pe câți bani cânta Alex Velea la începutul carierei? Speak l-a dat de gol 

Publicat: 16/06/2021 | 10:00

Alex Velea este unul dintre artiștii care a știut mereu să se reinventeze și să rămână în preferințele oamenilor. Dorința de a fi cunoscut și apreciat l-a ajutat de-a lungul timpului să reușească. Nu a fost deloc ușor acest drum și nu puține au fost situațiile în care banii nu-i ajungeau, dar a știut cum să răzbească și să construiască un „imperiu”. 

Artistul se poate mândri cu o echipă de oameni talentați și muncitori, dar și cu un trecut plin de încercări, dar în aceeași măsură plin și de reușite. Alex Velea și-a readus aminte, în cadrul unui podcast, cum gândea la începutul carierei. Dacă acum Velea câștigă mii de euro pentru evenimentele la care merge și cântă, în trecut, artistul urca pe scenă pentru 2.000 de lei, dar nu asta conta, ci faptul că publicul îl iubea.

Speak, colegul și prietenul lui Velea, a dezvăluit cât de greu le-a fost la începutul carierei. Banii erau foarte puțini, nu știau exact ce trebuie să facă pentru a avea succes din punct de vedere financiar, dar erau fericiți că aveau haine bune și ce să mănânce.

VEZI ȘI ANUNȚUL FĂCUT DE SPEAK DESPRE RELAȚIA CU ȘTEFANIA: ”UN DRUM GREU ȘI ANEVOIOS”

Alex Velea, despre primele apariții: „Nu ne interesau banii”

„Speak: Tu atunci cântai pe 2000 de lei.

Alex Velea: Nu mai știu …

Speak: Știu eu! Nu eu luam banii? Eu și conduceam, eu luam și banii

Alex Velea: Erai și tour manager, și DJ și tot …

Speak: Dar eram serioși, ne făceam treaba. Ne-am mai luat și țeapă … Dar, eu din ce știu, cum vedeam noi treaba, noi mai mult visam atunci, noi nu știam business-ul.

Alex Velea   : Nu, nu aveam nicio treabă cu business-ul, dar eram fericiți că ni se întâmplă ce ne doream. Adică, ne hrăneam din energia aia. Când vedeam oamenii că urlă, ne simțeam … „Mamă, ne iubesc ăștia! Ce tare!”, exact ce trebuie să simți, de fapt, și ce trebuie să te ghideze. Nu ne interesau banii … ne interesa să avem haine, să fim băgați în seamă, să vorbim și să avem ceva în buzunar, dar nu să strângem. Nu ne interesa asta. „, a dezvăluit Alex Velea.

CITEȘTE ȘI CUM A APĂRUT, DE FAPT,  „SELECTA”, MELODIA CARE A SPART TOPURILE ÎN 2000. ALEX VELEA: „ANDA ADAM M-A LUAT PESTE TOT ȘI PENTRU ASTA-I MULȚUMESC”

Sursă foto: arhivă