Pe asta chiar nu a mai făcut-o! Loredana Groza a apărut cu sânii goi și… ”Doamne, dă-i minte!” POZE INCENDIARE

Publicat: 10/03/2020 | 19:56

Loredana Groza are câteva luni bune de când ”incendiază” rețeaua de socializare cu pozele ei trăsnet, pe care fanii pe privesc cu ochii cât cepele. Dar ultima apariție i-a năucit pe admiratori!

Loredana Groza, care va împlinia vara aceasta 50 de ani, și-a dezvelit trupul pe pagina ei de socializare, spre deliciul celor care o urmăresc. Vedeta a strâns mii de like-uri și o sumedenie de comentarii, care mai de care mai admirative. (CITEȘTE ȘI: CE ÎNĂLȚIME ARE, DE FAPT, LOREDANA GROZA. SE NUMĂRĂ PRINTRE CELE MAI SCUNDE VEDETE DE LA NOI!)

Au fost însă și unii care nu au privit cu ochi buni apariția, așa că au taxat-o. „Doamne, ești Venus”, „Buzele tale, ca două petale”, „Nu degeaba se zice că după o anumită vârstă o iei înapoi” și „Doamne, dă-i minte, că nu știe ce face”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților. (NU RATA: LOREDANA GROZA, APARIȚIE IEȘITĂ DIN COMUN LA FILMĂRILE NEXT STAR. ȘI-A „SUGRUMAT” SÂNII ÎN CEL MAI OBRAZNIC DECOLTEU ȘI S-A ȚINUT DE MÂNĂ CU ȘTEFAN BĂNICĂ)

Loredana Groza, dans lasciv la bară

Loredana Groza ”lovea” și în urmă cu doar câteva zile în mediul online, iar cârcotașii care sunt de părere că vedeta ar trebui să fie mai reținută în a-și expune formele apetisante au înregistrat o nouă înfrângere. În piesa ”Sex pe canapea”, Loredana Groza are o apariție care i-a înnebunit pe fanii săi. Senzualitate, scene aproape explicite, apariție încinsă până la incandescență.