Pavel Stratan, ține-te bine! Fiica artistului, mesaj pentru viitorul soț: „Eu fac omor de persoane”

Publicat: 28/03/2020 | 22:35

Au cam apus vremurile în care fiica lui Pavel Stratan îl aștepta pe Ghiță, la portiță. Acum, Cleopatra este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, care întoarce privirile tuturor băieților. 

Și, cum în zilele noastre e la putere mediul online, cu toate aplicațiile pe care le conține, Cleopatra Stratan și-a uimit fanii cu un video postat pe rețeaua de socializare TikTok.

Mai exact, fiica lui Pavel Stratan s-a filmat în timp ce spunea ceva extrem de amuzant, cu trimitere directă către băiatul care îi va deveni soț. „Deci, eu i-am spus băiatului ăstuia, tu dacă vrei să fii cu mine, te riști! Eu pot să intru la pușcărie, că fac omor de persoane. Mamăăăă, dacă îl prind cu una…Băiiii!” a spus Cleopatra Stratan, în clipul video pe care l-a postat pe TikTok.

@cleopatrastratanDear future husband…????????????##foryоupage ##foruyou ##viral

♬ sunet original – c_nicolle_d05

Desigur, totul era o glumă, așa că nu vă alarmați!

Vă reamintim că despre Cleopatra Stratan s-a spus multă vreme că ar avea o relație cu nimeni altul decât Edward Sanda. La un moment dat, artista a spus totul despre zvonurile apărute.

„Suntem doar prieteni! Și cu iubitul, cu iubitul mai târziu. Este cam devreme. Toate la timpul lor. Acum școala e pe primul loc”, a spus artista, la momentul respectiv.