Pavel Bartoș și fiica lui Adi Minune, sărut pe gură în culise la Vocea României! Imaginile pe care Pro TV a vrut să se ascundă publicului

Publicat: 07/12/2019 | 09:41

”Vocea României” a mai bifat o ediție, aseară, iar atmosfera a fost, ca de fiecare dată, antrenantă și plină de suspans. Concurenții au încercat să dea totul și să convingă că au potențial vocal și pot merge mai departe, printre aceștia aflându-se și Adriana, fiica mijlocie a celebrului manelist Adi Minune.

Prestația Adrianei a făcut-o să treacă în etapa următoare, însă a apărut în media și un amănut ”picant” din culisele emisiunii de succes. Telespectatorii au fost surprinși să asiste la un moment ceva mai… intim, Adriana sărutându-se cu Pavel Bartoș. Firește, fiica lui Minune a fost foarte emoționată, cu atât mai mult cu cât Își dorește o carieră muzicală și a declarat că le are drept exemplu pe Delia, Andra și… Beyonce. Încurajată de Minune și de sora sa, Karmen, Adriana nu s-a putut abține și l-a sărutat pe Pavel Bartoș, spre surprinderea tuturor, chiar și a acestuia. „O să dorm pe preș diseară”, a spus Pavel Bartoș.

”Sunt foarte mândră”

Adolescenta de 16 ani speră să ajungă cât mai departe în competiția de la “Vocea României”, unde a ales să cânte în cadrul audițiilor pe nevăzute piesa lui Emeli Sandé, “My Kind of Love”. Adriana Simionescu a urcat pe Instagram Stories o poză făcută într-unul dintre studiourile în care ea și ceilalți concurenți ai show-ului de la Pro TV se pregătesc. Pe imaginea în care apare și antrenorul lor, Horia Brenciu, fiica lui Adi Minune a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce astfel: “Sunt foarte mândră să fac parte din această mare și fericită familie”.