Pavel Bartoș, declarații savuroase despre banii pe care îi ia la Românii au talent. Toată lumea crede că e vorba de o sumă mare, dar s-a dat de gol că nu este așa!

Publicat: 13/04/2021 | 08:25

Deși oamenii se gândesc că atunci când ești vedetă, trebuie să ai un salariu colosal, Pavel Bartoș a vrut să distrugă acest mit. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul de la Românii au talent a oferit detalii interesante cu privire la banii pe care îi încasează, pentru producția de la Pro TV.

Luni, la Românii au talent, în cea de-a 20-a ediție, Pavel Bartoș a oferit detalii despre remunerația lui de la Pro TV. Legându-se de numărul artistic al unor fetițe talentate și profitând de faptul că Smiley îl înlocuia pe Andi Moisescu, Pavel Bartoș a început să se plângă de faptul că, din culise, nu se vede absolut nimic.

„Am un mesaj pentru colegul meu, Pavel Bartoș. Băi, Pavel, se vede mult mai bine din față. Coregrafiile arată senzațional din față”, a afirmat Smiley după momentul fetelor de la Magic Girls.

Pavel Bartoș, salariu mic la Pro TV?

La un moment dat, Pavel Bartoș a spus, glumind, că primește banii corecți pentru a sta și a vedea numerele artistice…mai dintr-o parte.

„Și atunci, noi de ce, ca proștii, stăteam aici?”, s-a întrebat cu mult umor Pavel Bartoș.

Smiley: „Dintr-o parte nu e ce trebuie…M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele.”
Pavel Bartoș: „Adevărul e că și la banii pe care îi luăm merităm să vedem numărul dintr-o parte” a spus acesta, punând accent pe faptul că salariul lui și al lui Smiley nu este deloc unul mare.
Andra: „Mă gândeam la Pavel, oare ce ar vota el acum? Mai ales că a văzut numărul cu greu.”
Bartoș: „Noi, ca moderatori, trebuie să susținem pe toată lumea, așa că din partea mea, dacă mă lasă Andra să votez, aveți un mare DA.”
Andra: „Așadar, aveți 4 de DA și unul în plus de la Pavel. Ne vedem data viitoare.”

Sursă foto: Facebook