Paula Seling, episod amuzant la TV după ce a fost sunată în direct soțul ei! Motivul urgent pentru care Radu Bucura a insistat cu apelul telefonic | VIDEO

Publicat: 17/12/2020 | 20:26

Paula Seling a fost “actrița principală” într-un episod amuzant care s-a petrecut în cadrul unei emisiuni live… Aflat în fața unui televizor, soțul ei a observat la un moment dat că artista are ruj pe dinți și a sunat-o ca să o atenționeze în legătură cu acest lucru. Și, da, fără să țină cont că totul era în direct! Pentru talentata cântăreață, dar și pentru mulți dintre cei care au fost martori la această situație a fost un gest de iubire pură a soțului față de femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 15 ani.

Paula Seling, moment savuros după ce soțul ei a sunat-o în timpul unei emisiuni live

La scurt timp după ce Paula Seling a fost sunată în direct de soțul ei ca să o ajute să iasă din situația în care nicio femeie nu își dorește să fie, prezentatoarea emisiunii a făcut o glumă… mai puțin inspirată: “S-a supărat că n-ai zis că cea mai importantă întâlnire din viața ta a fost cu el”.

Vedeta a reacționat imediat și, pe un ton glumeț, a afirmat: “Stai puțin! Mi-a zis că am ruj pe dinți. Ai înțeles? Deci m-ați suportat cu ruj pe dinți toată seara”. Ulterior, Paula Seling a mai adăugat următoarea idee: “Pe lumea asta lucrurile trebuie să fie firești. Ce dacă am avut ruj pe dinți? Stai să vezi când mă tund”.

Paula Seling s-a căsătorit cu inginerul Radu Bucura în 2005 și s-au cunoscut în vremea adolescenței; într-un interviu mai vechi despre soțul său, frumoasa cântăreață a mărturisit: “El este omul bun la toate, nu se da înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele şi are una dintre cele mai educate şi fine urechi pe care le cunosc. Mă critică mereu, mă ajută mereu, este mereu alături de mine şi face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui, este extrem de atent la detalii şi simte nevoia să controleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participa. Este foarte sufletist deşi nu arată asta niciodată, pare de fier dar e şi sensibil.

Nu rata: Petrecere de Crăciun ca-n povești la TVR 2 + Paula Seling ne invită la un concert aniversar: “Povești de iarnă”

Paula Seling, un nou colind înainte de Crăciunul 2020

În urmă cu patru zile, talentata artistă a lansat melodia “Legănelul Lui Iisus”, iar versurile au ajuns repede la inimile românilor; unii dintre fani i-au spus că au împodobit bradul pe noul ei colind, dar și în timp ce le ascultau pe cele apărute în anii trecuți.

Descoperă și: Paula Seling, despre cel mai sensibil subiect din viaţa ei. De ce nu a făcut copii până la 41 de ani: “Mi-e foarte greu să vorbesc”

În vârstă de 41 de ani, Paula Seling este una dintre cele mai apreciate voci din România. Artista este trilingvă și vorbește, scrie și compune în franceză, engleză și română. În plus ea mai are performanțe bune și în italiană. Cântăreața de pop, soul, ritm și blues a întregistrat și o serie de colinde menite să vă bucure sufletul în preajma sărbătorilor de iarnă.

Vezi și: Paula Seling, sexy și provocatoare într-un costum de baie minuscul: “Arăți ca un supermodel!”

Află și: Paula Seling și soțul ei au devenit nași pentru un cuplu cunoscut. Artista și mireasa au strălucit în costume populare