Paula Seling, despre cel mai sensibil subiect din viaţa ei. De ce nu a făcut copii până la 41 de ani: „Mi-e foarte greu să vorbesc”

Publicat: 08/12/2019 | 19:18

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste din România, bucurându-se de un adevărat succes pe plan profesional. Nu putem spune acelaşi lucru când vine vorba şi de viaţa personală, deşi are o relaţie de foarte mulţi ani cu Radu Bucura, cel care îi este şi soţ, vedeta nu a făcut copii până acum.

Acest subiect este unul destul de sensibil pentru frumoasa cântăreaţă şi ar vrea să rămână la fel de discret ca până acum. Singura lucru pe care l-a mărturisit referitor la faptul că nu a devenit mamă până acum, la 41 de ani, este că nu a fost să fie, nicidecum din cauza vreunei probleme de sănătate.

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi“, a spus Paula Seling la Antena Stars.

A reuşit să slăbească peste 10 kilograme

Paula Seling a luat o decizie radicală! Pentru a scăpa de kilogramele în plus, artista a renunțat la carne și a devenit vegetariană. Pe lângă acest aspect, Paula Seling merge de câteva ori pe săptămână la sală și își dorește să mai scape de câteva kilograme pentru a se simți mult mai bine în pielea ei.

”Sunt niște animale pe această planetă, dacă nu știți, care sunt complet ierbivore și trăiesc mult și bine. Gen, elefantul. La micul dejun prefer fructele, deși e dificil dacă vrei să slăbești, pentru că fructele au fructoză, care e un soi de zahăr. Se pot face un soi de icre false din quinoa, care sunt absolut minunate, zici că sunt icre, așa de bun gust au. La prânz, m-a învățat mama să fac șnițele din pleutoras delicioase, acele ciuperci care sunt cele mai apropiate ca proteine, de carne”, a mărturisit Paula Seling.