Paula Chirilă, fostă asistentă medicală, mesaj pentru toți românii: “Nu vrem să ajungem ca în China sau în Italia să numărăm morții! Va sfătuiesc să…”

Publicat: 18/03/2020 | 14:49

Pandemia de coronavirus i-a dat peste cap programul Paulei Chirilă, activitatea ei la teatru fiind suspendată. Actrița va putea fi, totuși, urmărită de fani pe Antena 1, acolo unde joacă un rol în serialul “Mangalița”, ale cărui filmări s-au încheiat, din fericire, anul trecut.

Toate spectacolele s-au anulat, teatrele s-au închis, inclusiv cel de la Pitești, s-au oprit repetițiile pentru că trebuie să ne protejăm și pe noi și pe ai noștri, și copiii și bătrânii mai ales”, a spus Paula Chirilă potrivit libertatea.ro.

(VEZI AICI: PAULA CHIRILĂ, PĂȚANIE MEMORABILĂ: ”DOAMNE, MI S-AU VĂZUT CHILOȚII, MI S-AU VĂZUT TOATE DESUURILE, TOATE DEDESUBTURILE”)

Fostă asistentă medicală, Paula Chirilă a dezvăluit cum se protejează împotriva coronavirusului. “Folosesc mănuși, șervețele dezinfectante și nu ies din casă. Stau acasă, asta este prima măsură de prevenție. Și îi sfătuiesc pe toți să stea în case. Dacă nu avem nimic în casă de mâncare, nu trebuie să mergem tot familionul la cumpărături de acum că suntem liberi, ci este de ajuns să meargă unul singur să cumpere strictul necesar, cu toate măsurile de protecție necesare. Nu știi cu cine te întâlnești în magazin, pe lângă cine treci, pe unde a fost și cu cine s-a mai întâlnit, pentru că virusul ăsta este tare păcătos și se răspândește foarte repede, din câte am văzut. Cred că nu vrem să ajungem ca în China sau în Italia să numărăm morții, să numărăm bătrânii morți în primul rând”, a mai declarat Paula Chirilă.

NU RATA: PAULA CHIRILA DA CARTILE PE FATA DESPRE DIVORTUL DE TATAL FETITEI SALE! IN CE RELATII A RAMAS CU MARIUS

Cum își va umple timpul liber Paula Chirilă

Faptul că este obligată să stea în casă nu o supără prea mult pe Paula Chirilă, ba din contră! Actrița a anunțat cum își va umple timpul liber. Îi sfătuiesc pe toți să stea în case și să își umple timpul: de la până a-și cunoaște familia, dacă e să glumim un pic, până la a petrece timp de calitate cu cei dragi și a învăța lucruri noi, de a citi ce nu au mai citit de foarte multă vreme. Eu am o grămadă de cărți care mă așteaptă, filme de văzut, jocuri de jucat cu Carla, am o grămadă de lucruri de făcut, eu nu mă plictisesc niciodată”, a mai spus Paula Chirilă.