Patronul unui magazin din Timișoara, terorizat de hoți: ”Sunt disperat! Am filmări și Poliția nu reacționează!”

Publicat: 16/03/2020 | 23:42

Criza coronavirusului a înmulțit furturile și a ”perfecționat” modurile de operare. Patronul unui magazin din Timișoara se plânge că a ajuns într-o situație incredibilă. E terorizat, pur și simplu, de hoți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile sale uluitoare. (VEZI ȘI: Poliția avertizează! Hoții folosesc o nouă metodă de a jefui)

Criza care s-a instaurat în România odată cu pandemia de COVID-19 amplifică situații greu de imaginat. În ultima perioadă se pare că s-au înmulțit furturile din magazine, iar hoții și-au ”perfecționat” modurile de operare.

Patronul unui magazin din Timișoara se confruntă cu o situație de-a dreptul halucinantă. Bărbatul a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Acesta, pur și simplu, a ajuns să fie terorizat de hoți. Cu toate că deține filmări extrem de clare cu infracțiunile care se petrec în magazinul lui, autoritățile nu par să reacționeze, iar hoții rămân în libertate. (NU RATA: Furt spectaculos la Arad, după metoda „Bebelușul”)

„Nu e suficient că l-ai prins la furat, te mai și înjură…”

”Situația este extrem de rea, mai ales în zona Piața Traian din Timișoara. Nu știu ce să mai fac. Efectiv, se fură zilnic. Și-a deschis unul o șaormărie și în prima lună a fost spartă. Eu, la mine la magazin, am pus afișe cu vreo 6 -7 hoți. Nu știu ce să mai fac. Ultima oară au fost trei persoane care au făcut o diversiune, au amețit-o pe angajată și au furat banii dintr-un dulap. Sunt mulți care vin acum cu «metoda 200». Se fac că îți dau o bancnotă de 200 de lei și după aia, când îi dai restul, îți mai palmează o sută…

Am fost la Poliție și mi-au zis că, dacă au reușit să o păcălească pe angajată, n-au ce să-i facă. Sunt disperat. Am filmări și Poliția nu reacționează. Inclusiv am prins și o femeie de 80 de ani care a venit și a furat un prosop de patru lei. Asta ca asta, dar după ce a prins-o angajata și i l-a plătit, când a ieșit afară, a înjurat-o în toate felurile pe angajată. Nu e suficient că l-ai prins la furat, te mai și înjură…”, a declarat sursa citată, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Patronul unui magazin din Timișoara, terorizat de hoți

O româncă a fost eliberată de teama coronavirusului!

Autoritățile din Italia se confruntă cu o situație extrem de delicată din cauza virusului ucigaș, iar de curând s-a petrecut un caz incredibil! O româncă a fost eliberată de teama coronavirusului la scurt timp după ce a fost prinsă la furat. Presa din Peninsulă a relatat povestea femeii, care acum este sub stricta observație a medicilor. (NU RATA: FOSTUL SOȚ ÎI CERE BIANCĂI MAȘINA ÎNAPOI)

O româncă a fost prinsă în timp ce fura alimente dintr-un magazin din Cesano Bascone, o comună din provincia Milano, Italia. După ce au observat că aceasta avea simptome de gripă, autoritățile italiene au decis să nu o mai țină după gratii… temându-se că, de fapt, ar avea coronavirus. Conform jurnaliștilor de la laprovinciacr.it, femeia tuşea şi avea dureri în gât, astfel că procurorul Leonardo Lesti din Milano a dispus eliberarea ei imediată.

Presa din Italia a mai scris că oamenii legii au sunat la numărul de urgenţă 118 (Ambulanța), după ce au văzut că avea simptome de gripă. Românca este în continuare cercetată şi, ulterior, după ce anchetatorii vor avea vești bune de la medici, aceasta va fi judecată pentru furt. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ÎL DENUNȚĂ PE ALEX BODI: ”M-A BĂTUT RĂU DE TOT ÎN MAȘINĂ!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)