Pastramă și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț! Avem dovada că Brigitte e doar angajată la shaormeria de pe Fundeni…

Publicat: 26/01/2020 | 23:41

Brigitte și soțul ei au început anul 2020 în forță. Cei doi par mai hotărâți ca niciodată să dea lovitura în afaceri cu noul restaurant de tip fast-food, pe care l-au deschis în zona Fundeni din Capitală. Cu toate că lucrează cot la cot, Florin Pastramă și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. Fosta soție a lui Ilie Năstase pare să fie doar o angajată a shaormeriei. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ DISPUTĂ PENTRU „CUSTODIE”, EBA ȘI-A LUAT COPIII ȘI I-A DUS LA…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte neștiute despre noua afacere pe care au demarat-o Brigitte Pastramă și soțul ei. (NU RATA: BODYGUARDUL VIP-URILOR, ATACAT CU MACETE ȘI CUȚITE DE 16 INDIVIZI MASCAȚI)

În doar câteva luni, Brigitte a ajuns, de la soția lui Ilie Năstase la… shaormăreasă. Merită, însă, tot respectul. Este de apreciat faptul că vrea să fie pe propriile picioare și are o dorință uriașă de a reuși în domeniul afacerilor. Cu toate că trage cot la cot cu soțul ei, Florin Pastramă, atunci când vine vorba de afaceri relația dintre cei doi este de patron-angajat. Și asta pentru că Florin Pastramă se pare că și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și care a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, aparține asociatului unic Florin Pastramă. Conform datelor raportate de Registrul Comerțului, fosta doamnă Năstase pare să fie doar o angajată la shaormeria de pe Fundeni. (VEZI ȘI: FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE S-A FĂCUT SHAORMĂREASĂ! FILMĂRI FABULOASE CU SOȚIA LUI PASTRAMĂ LA ”LOCUL DE MUNCĂ”)

Pastramă și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț!

Ex-soția lui Ilie Năstase, în spatele tejghelei

Recent, site-ul nr. 1 din România a întâlnit-o pe Brigitte Sfăt la noul „loc de muncă”. Îmbrăcată ca o gospodină, bruneta a muncit alături de unul dintre angajați. A încasat banii, a șters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a și pus un burger pe plita încinsă.

Pasionată de gătit, Brigitte Sfăt nu pare deloc deranjată că, acum, își petrece mare parte din timp într-o shaormerie. Până când afacerea va înflori, soția lui Florin Pastramă pare ferm hotărâtă să vândă la tejghea gustoasele preparate. Acest lucru nu o sperie, ba din contră, pare să îi facă plăcere. (VEZI ȘI: CE AU DE ÎMPĂRȚIT, DE FAPT, SIMONA TRAȘCĂ ȘI DANSATOAREA DE LA “ROMÂNII AU TALENT”)

Brigitte Sfăt muncește din greu la shaormeria din zona Fundeni

Brigitte și Florin Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea construirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut. (NU RATA: “FOSTA” LUI CEZAR OUATU ÎȘI TRATEAZĂ DEPRESIA ÎN DUBAI, CU…)

Brigitte, căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)