Pasaj inundat la Mogoșoaia, șofer captiv în mijlocul șuvoaielor. Mașinile au fost blocate în coloană. VIDEO

Publicat: 17/06/2020 | 09:21

Dimineață de coșmar pentru șoferii care au fost nevoiți să tranziteze zona Mogoșoaia pentru a ajunge la locul de muncă. Pasajul s-a inundat din nou, după o ploaie torențială. Un șofer a rămas blocat cu mașina sub pod, în mijlocul apei.

Trafic cu viteza melcului, coloane de mașini, pasaj inundat și haos. Așa a început dimineața pentru mai mulți șoferi care au ajuns în zona Mogoșoaia. Pasajul s-a inundat și pe unii i-a prins sub pod, unde au rămas captivi până la sosirea ajutoarelor. Este și cazul acestui șofer care s-a încumetat, crezând că va reuși să treacă prin apă, dar nu a estimat bine adâncimea și a rămas blocat. Lucrătorii de la drumuri și poduri au ajuns în zonă, dar traficul este în continuare haotic.

CITEȘTE ȘI: Pandemia este departe de a se termina. Cazurile de coronavirus revin în China/ Ce decizie a luat Beijingul

Omul a fost scos în cele din urmă. Ceilalți șoferi s-au așezat fie la coadă pentru a aștepta, fie au ales alte rute alternative. Pe grupurile dedicate conducătorilor auto, unii scriu anunțuri că și-au pierdut numerele de înmatriculare în apă, alții fac haz de necaz.

Situația se repetă la fiecare ploaie mai serioasă.

CITEȘTE ȘI: Alerta vine de la OMS: a apărut încă un virus ucigaș! Sute de oameni au murit după ce au consumat anumite alimente

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră  plouă torențial și pe tronsonul kilometric 33– 34 al autostrăzii A3 București-Ploiești, în zona comunei Gruiu, județul Ilfov. Dat fiind faptul că partea carosabilă este acoperită cu apă şi există pericol de acvaplanare, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

CITEȘTE ȘI: Dovada că fițele îi definesc! Lino Golden, la adresa lui Emanul de la Survivor: „Pe tine te iau să dansezi pe 300 de lei la mine în clip sau pe aceiași bani să îmi speli mașina”. Răspunsul umitor al concurentului la replica acidă