Party rafinat la LOFT pentru una dintre moștenitoarele Mobexpert

Publicat: 19/06/2021 | 00:02

Cu ocazia zilei de naștere, Cristina, fiica foștilor soți Camelia Șucu (patroana Class Living) și Dan Șucu (boss-ul Mobexpert), a pus la punct un party rafinat la LOFT, unde a avut alături familia și prietenii apropiați. Evenimentul a fost, de departe, unul pe care niciun invitat nu-l va uita prea curând. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la petrecerea organizată cu stil într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală.

Ioana și Cristina Șucu sunt moștenitoarele Mobexpert, ambele împlinite din toate punctele de vedere, având soți și copii de nota 10. În cursul zilei de joi, a fost sărbătoare mare în familia lor. Întreaga “echipă” s-a reunit într-unul dintre cele mai selecte localuri din zona de Nord a Bucureștiului. Doar o dată în an își serbează mezina ziua de naștere! La eveniment au luat parte invitați unul și unul, apropiați și rude cu Cristina, ea fiind personajul principal al serii.

(VEZI AICI: E FIICĂ DE MILIONARI, DAR STĂ LA COADĂ LA POPCORN, LA CINEMA. VEZI AICI CINE E MOȘTENITOAREA FĂRĂ FIȚE A UNUI IMPERIU FINANCIAR)

Super-party la LOFT Diplomat

Cristina Șucu a împlinit o frumoasă vârstă, iar CANCAN.RO are ocazia să vă prezinte, în premieră, cadre superbe de la party-ul organizat la LOFT Diplomat. Toți cei prezenți au fost îmbrăcați cu stil și bun gust, lucru care nu trebuie deloc să surprindă având în vedere familia din care provine sărbătorita. Imediat ce lumea s-a strâns, a început și distracția, “condimentată” cu băuturi fine, preparate alese și, așa cum era de așteptat, cu muzică bună.

(NU RATA: CAMELIA ȘI DAN ȘUCU, POVESTEA CELUI MAI SCUMP DIVORȚ DIN ROMÂNIA! DE LA STUDENȚII ÎNDRĂGOSTIȚI, LA MILIONARII RĂZBOINICI!)

Așa cum era de așteptat, Cristina Șucu a fost în centrul atenției, nu doar pentru că își aniversa ziua de naștere, ci și datorită ținutei super-sexy pe care a purtat-o. Tânăra a optat pentru o rochie argintie, care i-a scos în evidență silueta de invidiat, semn clar că, deși este mămică a două fetițe, Alma și Aria, acordă, în continuare, o atenție corespunzătoare modului în care arată. Fapt pentru care merită, în mod evident, apreciată.

Ținută în brațe de soț, în momentul aducerii tortului

Punctul culminat al party-ul rafinat care a avut loc la LOFT l-a reprezentat aducerea tortului, unul demn de o regină, așa cum, de altfel, este și Cristina Șucu. Unul imens, venit în fața sărbătoritei însoțit de artificii și aplauze. Imediat, moștenitoarea Mobexpert, ținută în brațe de soțul ei, Vlad Alexandru, a suflat în lumânarea care se afla în vârful somptuoasei prăjituri. După care distracția a continuat, până aproape de miezul nopții, când în local s-a dat “stingerea”.

Cristina, ținută în brațe de soțul ei, Vlad Alexandru

Cerută de soție la Veneția, inel de la De Beers

Cristina Șucu și Vlad Alexandru Ciocârlan, alintat de prieteni „Cioc”, au început să aibă o relaţie în 2010, când el şi-a luat inima în dinţi şi a urmat-o pe tânără la Londra, acolo unde ea studia. A fost începutul nu doar al unei sincere prietenii, dar şi preludiul unei frumoase căsătorii, el renunţând, în sfârşit, la aventuroasa viaţă pe care o dusese.

Vlad Alexandru a cerut-o de soţie în timpul unei vacanţe romantice, la Veneția. I-a pus pe deget un inel cu diamant de la cunoscuta casă De Beers și ceea ce a urmat a fost o nuntă ca în povești, pe malul Lacului Snagov. Ulterior, cei doi au devenit proprietarii unui loc de joacă pentru copii, în complexul comercial Băneasa, o afacere care nu are nici o legătură cu domeniul de business în care au activat și încă activează foștii soți Șucu.

Cristina și Vlad se sărută la un eveniment

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.