Party fabulos cu “Regele” Salam, Tzancă Uraganu & Romeo Fantastick

Publicat: 03/05/2021 | 14:27

Cel mai probabil pentru a sărbători relaxarea restricțiilor din București, toată floarea cea vestită a lumii manelelor, printre care „Regele” Salam și nelipsitul Tzancă Uraganu, s-au adunat și au dat o petrecere ca pe vremea când nu exista pandemie.

Așa cum se poate observa și în imaginile de mai sus, publicate pe Instagram, petrecăreții au mâncat, au dansat și s-au distrat fără să respecte niciun fel de regulă sanitară, într-o locația destul de înghesuită.

Nu știm care a fost ocazia petrecerii, dar cu siguranță motivul a făcut toți banii, având în vedere că aceasta este prima apariție la o eveniment, în calitate de artist. Regele a lipsit în ultima perioadă din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme care nu îi dau pace și acum.

Citește și: Florin Salam a ajuns în instanță! Manelistul are datorii de câteva mii de euro

Tot în imagini îi putem vedea și pe Romeo Fantastick, Roxana Dobre, soția lui Florin Salam sau Marymar, obișnuiții acestor fel de evenimente, devenite deja clasice în lumea manelelor, dar mai des întâlnite înainte de pandemia de coronavirus.

Acum, nu știm dacă aceste imagini în care Tzancă Uraganu pare să fi uitat de pandemie și angajamentul pe care și l-a luat fața de Lucian Mîndruță, căruia i-a promis că va face o manea care să ajute campania de vaccinare, îl vor pune pe jurnalist pe gânduri, dar un lucru e cert. Toți fanii manelistului și nu numai așteaptă nerăbdători „Imnului vaccinări”.

Promisiunea pe care i-a făcut-o Tzancă Uraganu lui Lucian Mîndruță

Anunțul a fost făcut chiar de Tzancă Uraganu, pe pagina sa de Facebook. Totodată, manelistul precizează că nu va face singur ”hitul despre vaccinări” ci împreună cu Marius de la Focșani, căruia i-a cerut ajutorul pentru maneaua care, cu siguranță va ajunge numărul 1 în trending-ul de pe YouTube, în doar câteva ore de la lansare.

„N-a vorbit rău domnul Lucian! Marius de la Focșani, eu zic să facem hit despre vaccinări”, a scris Tzancă Uraganu pe contul său de Facebook.

Bucuros nevoie mare de mica sa victorie, Lucian Mândruță a declarat că i-a promis lui Tzancă că îl va susține cu câte un share, precizând că nu ar avea neapărată nevoie, dar fiind succesul colosal de care se bucură.

Manelistul a acceptat propunerea lui Lucian Mîndruță
„Acum câteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Mi-a răspuns că se apucă de lucru. Și i-am promis și eu că îi dau share din toate puterile (nu că ar avea nevoie). Acum aștept cu urechile ciulite”,este răspunsul lui Lucian Mândruță vis-a-vis de confirmarea lui Tzancă Uraganu.