Party cu mariachi și caravană de șampanie la ziua fiicei lui Adi Minune

Publicat: 11/12/2019 | 22:46

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase de la mega-party-ul organizat de ziua fiicei lui Adrian Minune. Au curs râuri de șampanie, au cântat trompetele, iar îndrăgitul artist a fost la înălțime. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini unice de la petrecerea aniversară a Adrianei Simionescu, fiica celebrului Adi Minune. (NU RATA: OTNIELA L-A FLITUIT LA UN PARTY DIN LUMEA BUNĂ PE EX-IUBITUL CELEBRU AL ANDREEI RAICU!)

Zilele trecute, Adrian Minune a organizat o mega-petrecere pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei lui. Și, așa cum era de așteptat, manelistul a făcut ca totul să pară la superlativ. Cheful a avut loc într-un renumit local din zona Decebal din București, unde Adriana a primit un super-cadou muzical.

La un moment dat, pe terasa localului și-a făcut apariția o formație de mariachi, care au cântat special pentru Adriana. Cântăreții au fost însoțiți de mai mulți ospătari care au adus la masa sărbătoritei mai multe șampanii scumpe, dar și un impresionant tort. (VEZI ȘI: UN POLIȚIST DIN BUCUREȘTI ȘI-A ”TOCAT” ÎN BĂTAIE AMANTA DIN CAUZA…)

Surpriză la ziua Adrianei Simionescu: mariachi și caravană de șampanie

Adi Minune a fost la înălțime și la propriu, și la figurat

Pentru a avea o ”priveliște” de ansamblu, tatăl sărbătoritei s-a urcat pe o canapea, de unde a filmat întreg momentul dedicat fiicei lui. Mai mult decât atât, Adrian Minune a ținut să imortalizeze show-ul și a filmat cu telefonul mobil recitalul trompetiștilor. (VEZI ȘI:  IRINA RIMES ȘI ADRIAN MINUNE, ÎMPREUNĂ PE SCENĂ)

Adrian Minune a filmat tot show-ul

Adriana: ”Vreau să ajung ca Delia, ca Andra”

Adriana, fiica mijlocie a lui Adi Minune, a apărut pe scena ”Vocea României”, semn că talentul muzical moștenit în familie își spune cuvântul, iar dorința de a deveni cântăreață este din ce în ce mai puternică.

Adriana a avut o prestație care a ajutat-o să treacă în etapa următoare, așa că Adi Minune poate să se mândrească și cu ea. Vestimentația aleasă de Adriana a fost una surprinzătoare, însă apreciată. Adriana a optat pentru o rochie sclipitoare, scurtă și cu decolteu în ”V”, oferind o imagine ”gustată” de public și telespectatori.

”E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tata cântă manele și nu e Pavarotti? Nu aș dori să cânt manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun, sigur, pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce. Tata, când a auzit că am intrat la Vocea, a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la Vocea României să demonstrez ceva”,  declara Adriana Simionescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)