Partidă de amor, filmată într-o mașină oficială a ONU în Israel! Reacția purtătorului de cuvânt după ce a văzut imaginile care au făcut înconjurul lumii

Publicat: 26/06/2020 | 21:28

Este anchetă la sediul Organizației Națiunilor Unite din Israel, după ce o înregistrare rușinoasă a făcut înconjurul lumii. Pe filmare apare o partidă de amor desfășurată într-o mașină oficială a ONU. La scurt timp după ce a izbucnit scandalul sexual, purtător de cuvânt al șefului ONU a reacționat în cadrul unui comunicat.

Citește și: Anunț important! Ce se va întâmpla de la 1 iulie cu cardurile de sănătate

O partidă de sex a fost filmată într-o mașină oficială a ONU în Israel

În video-ul de 18 secunde care a devenit viral se observă o femeie îmbrăcată într-o rochie roșie care se urcase peste un bărbat pe bancheta din spate a unui vehicul de teren cu însemnele ONU. Autoturismul 4×4 alb era parcat pe o stradă principală, aflată pe malul mării din Tel Aviv, au relatat jurnaliștii de la BBC. Imaginile cu partida de sex din mașina celor de la Organizația Națiunilor Unite au devenit virale la scurt timp după ce au fost publicate pe o rețea de socializare.

Nu rata: Românii, interzis la concedii într-o populară destinație europeană! De ce s-a luat această decizie

Stephane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU António Guterres a spus că scenele sunt “respingătoare”, potrivit sursei citată mai sus. Iar alți oficiali ai Organizației Națiunilor Unite au declarat că sunt “șocați și profund tulburați” de filmările unui aparent act sexual într-una dintre mașinile oficiale din Israel. Mai mult, un reprezentant al instituției a declarat că incidentul nefericit este investigat, iar anchetatorii sunt foarte aproape de momentul în care vor reuși să identifice persoanele văzute în videoclip.

Descoperă și: S-au dus concediile în străinătate după creșterea infectărilor cu noul coronavirus?

Oficiali ai ONU au mai afirmat că cei implicați sunt cel mai probabil membri ai personalului din cadrul forțelor de menținere a păcii din Israel. Acest tip de comportament “merge împotriva a tot ceea ce stăpânim și pe care am lucrat să-l obținem în ceea ce privește combaterea comportamentelor incorecte din partea personalului ONU”, a declarat Stephane Dujarric azi pentru BBC. ONU are politici stricte de combatere a abaterilor sexuale din partea membrilor personalului său.

Sursa foto: digi24.ro