Participă la concursul #SUPERSTAMACASA!

Publicat: 30/03/2020 | 18:35

Ce trebuie să faci? Intră pe pagina de Facebook Superbet și lasă în secțiunea de comentarii a postarii concursului un video SuperInteresant cu activitățile pe care le faci în carantină. La finalul concursului, ambasadorul Superbet, Ilie Dumitrescu, va urmări activitățile voastre și o va alege pe cea mai interesantă. Superbet îi va premia originalitatea fericitului câștigător cu un voucher de 500 de lei pentru magazinul eMag, plus alți 500 de lei premiu pentru platforma de pariere online Superbet.ro, fiindcă distracția nu e niciodată completă fără jocuri sau pariuri.

Pentru a putea intra în concurs, trebuie sa fii membru al comunității Superbet. Intră pe pagina Superbet și apasă butonul de LIKE! Impresionează-l pe Mister Ilie Dumitrescu cu SuperActivitățile tale de acasă! Te simți neinspirat pe moment? Ai destul timp la dispoziție! Ilie Dumitrescu va alege câștigătorul marți, la ora 17:00.

INTRĂ ÎN CONCURS DE PE TIK TOK!

Profită de o șansă în plus! Concursul #SuperStamAcasa se derulează și pe Tik Tok! Dacă vrei să-ți mărești șansele de a pune mâna pe voucher-ul de 500 de lei de la eMag și prima de 500 de lei de pe platforma Superbet! Bagă la follow pagina Superbet, postează-ți video-ul cu hashtag-ul #SuperStamAcasa și da-ne tag @Superbet.ro pentru a te putea urmări. Data limită a concursului de pe Tik Tok este 11 aprilie. Urmărește toate provocările lansate de ambasadorii Superbet și distrează-te alături de noi într-un concurs #Super.

AI LA DISPOZIȚIE 7 ETAPE SĂ-ȚI DOVEDEȘTI CALITĂȚILE!

Concursul #SuperStamAcasa este un maraton, nu doar un simplu sprint. Până în data de 10 aprilie, 7 SuperSportivi, ambasadori Superbet, vor lansa provocări datorită cărora vei uita că te afli în carantină. Monotonia de acasă se poate transforma în una dintre cele mai frumoase experiențe alături de Ilie Dumitrescu, Cătălin Moroșanu sau Mihai Leu.  Distrează-te alături de Superbet și nu rata șansa de a pune mâna pe premiile puse în joc!

CONDIȚII SUPERSIMPLE DE PARTICIPARE!

Concursul este adresat tuturor! Parior sau nu, trebuie doar să apeși butonul de LIKE(Facebook) sau FOLLOW(Tik Tok) al paginii Superbet și ești deja eligibil pentru a participa la concursul #SuperStamAcasa. Pentru a câștiga voucher-ul de 500 de lei la magazinul eMag,  este de ajuns să-l convingi pe Ilie Dumitresu că video-ul tău este cel mai interesant dintre toate. Dacă vrei să te SuperDistrezi și să-ți treci în cont și cei 500 de lei pe care îi oferim pentru site-ul Superbet, totul e foarte simplu: trebuie să deții un cont activ pe Superbet.ro pe care noi să-l putem alimenta. Încă nu ești parior? Acum ai ocazia perfectă să devii unul pentru a profita de pachetul premiu. Important, poți participa doar dacă ai cel puțin 18 ani împliniți, înainte de data lansării acestui SuperConcurs!

Vezi aici Termenii și condițiile!

#SuperStămAcasă #PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper