Pariu că nu-ți mai amintești! Cum arăta Sorinel Puștiu, la debutul în lumea manelelor

Publicat: 31/01/2020 | 18:38

Sorinel Puștiu s-a lansat în lumea muzicală în urmă cu mai bine de 15 ani și chiar dacă atunci era un necunoscut, a câștigat imediat simpatia fanilor săi, prin melodiile pe care le-a lansat. A ajuns imediat pe val, acum este super cunoscut, dar oare cine își mai aduce aminte cum arăta artistul, atunci când a ținut pentru prima dată un microfon în mână?

Începând cu anul 1996, Sorinel Puștiu a început să câștige notorietate în lumea maneliștilor. Artistul a lansat câteva melodii care le-au fost în totalitate pe plac fanilor săi, iar de atunci nu a mai trecut mult timp și a ajuns pe val! Sorinel Puștiu și-a schimbat stilul muzical de-a lungul anilor, însă asta nu este singura transformare prin care a trecut!

Acum, în 2020, manelistul este complet schimbat. S-a mai îngrășat, și-a lăsat barbă și a adoptat un stil vestimentar mult mai excentric față de cel extrem de simplu cu care și-a obișnuit fanii și pe care îl avea pe vremea când era doar un puști.

Între anii 1996-2000, Sorinel Puștiu nu avea barbă, nu se pensa și avea un stil vestimentar potrivit vremurilor, am putea spune. Cămăși largi, colorate, pantaloni evazați și un stil super excentric. A, da! Să nu uităm…Sorinel Puștiu era și foarte slab, ceea ce în prezent nu prea mai este valabil. Anii au trecut, iar manelistul s-a transformat total. A abordat și un stil muzical mai potrivit vremurilor noastre și s-a axat atât pe melodii triste, cât și pe melodii de petrecere, care ridică lumea în picioare, la orice fel de eveniment.