Părinții fenomenului „Izoleta”, căutați de iUmor, Adrian Minune și… “Să terminăm pandemia, să înceapă paranghelia…”

Publicat: 09/04/2020 | 00:24

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, ieri, povestea fenomenului “Izoleta” și cum au reușit Cătălin Ion și Alexandru Enea, doi tineri din Eforie Sud, să stârnească o adevărată isterie pe rețelele de socializare (DETALII AICI). Între timp, “Regii TikTok-ului” au intrat în vizorul mai multor show-uri TV, iar “iUmor” deja i-a contactat. Urmează declarații în exclusivitate ale protagoniștilor.

În România, Cătălin Ion și Alexandru Enea sunt, pe bună dreptate, supranumiți “Regii TikTok-ului”, grație celor patru “hituri”, toate cu un singur nume, “Izoleta”, pe care le-au lansat odată ce a început pandemia de COVID-19. Creațiile lor, în fond un pamflet despre coronavirus, au devenit virale pe toate platformele, iar videoclipurile au adunat milioane de vizualizări.

(VEZI AICI: JOE DIN DRUMUL TABEREI (EX-EBA, EX-BIANCA), LA PROMENADĂ CA ÎN LICEU CU O SEXY-ȘATENĂ. A RESPECTAT DISTANȚAREA SOCIALĂ ȘI…)

“«iUmor» ne-a contactat! Am înțeles că…”

Faptul că au ajuns cei mai cunoscuți băieți din mediul online nu a fost trecut cu vederea de show-urile de televiziune consacrate, unde doar cei cu o valoare certă ajung. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Ion și Pely, “părinții” curentului “Izoleta”, au mărturisit că au fost, deja, contactați de producătorii de la “iUmor”, emisiune difuzată pe Antena 1, pentru o eventuală colaborare, pe viitor.

Cei de la iUmor ne-au căutat acum două săptămâni, chiar și luni ne-au contactat… Am înțeles că ei încep filmările prin august. Până atunci sper să scăpăm de nebunia asta cu COVID-ul”, ne-a declarat Alexandru Enea, zis Pely.

Cătălin Ion și Alexandru Enea, „Regii TikTok-ului” în România, au intrat în atenția mai multor show-uri de divertisment

Felicitați de Adrian Minune! Ce propunere le-a făcut Axinte

Asta nu este însă tot. Cei doi amici au primit felicitări din partea unor nume cu greutate din showbiz, iar Cătălin Ion a enumerat doar o parte dintre vedetele care au devenit admiratorii fenomenului “Izoleta”.

Adrian Minune ne-a scris, Daniel Buzdugan, de fapt el ne-a distribuit prima oară, Axinte, el chiar vrea să facă o melodie cu noi… Au fost mulți, mulți care ne-au felicitat. Noi vom continua. Urmează Izoleta 5 în această săptămână. Păi dacă avem așa cereri, nu este păcat să lăsăm lumea să aștepte? Și așa se plictitesc în case…”, ne-a declarat și Cătălin Ion, handbalistul legitimat la CS Medgidia.

Adrian Minune este unul dintre fanii curentului „Izoleta”

(CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN NU CREDE ÎN PANDEMIE. CÂNTĂREȚUL SE ALĂTURĂ MILIARDARULUI VÎNTU ȘI… )

“Avem și un slogan: să terminăm pandemia, să înceapă paranghelia!”

În final, Cătălin Ion a transmis un mesaj de încurajare către români, ocazie cu care le-a făcut și o invitație, după ce pandemia de COVID-19 va fi învinsă.

Cu toții ne-am plictisit în casă, pur și simplu ne-am săturat. Capul sus, vom trece și peste asta. După care, când lucrurile vor reveni la normal, îi așteptăm pe toți la Eforie. Sloganul este: abia aștept să terminăm pandemia, să înceapă paranghelia!”, a mai spus tânărul din Eforie Sud.

(NU RATA: INFECTAT CU COVID-19, S-A DUS SINGUR DUPĂ MEDICAMENTE LA FARMACIE. „M-AU LUAT IAR CU IZOLETA ȘI ACUM…”)

Întâlnire cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac?!

“iUmor”, show interesat de Cătălin Ion și Alexandru Enea, este un format de televiziune, difuzat la Antena 1, care a ajuns anul acesta la al optulea sezon. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați care caută cel mai amuzant român care urcă pe scena îndrăgitei emisiuni. De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului.

(VEZI AICI: CE ”CAZIER” ARE BLOGGERIȚA CARE I-A ZĂPĂCIT PE CHELOO & BENDEAC?! ATENȚIE, IMAGINI +18!)

Începând de anul trecut, chiar înainte de a se filma cel de-al șaptelea sezon, regulile show-ului s-au schimbat! Concurenții au avut parte de o surpriză: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la “iUmor” în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)