Părinții Andreei Bălan reacționează în scandalul momentului: ”Andreea ne-a interzis…”

Publicat: 23/02/2020 | 15:34

Vestea divorțului Andreei Bălan de George Burcea ține primele pagini ale tabloidelor, în ultima săptămână.  Între cei doi, pare-se că s-ar fi produs o ruptură încă de la începutul anului, în vacanța din Mauritius. În prezent, cei doi dau vina de la unul la celălalt și niciunul dintre ei nu vrea să-și asume primul pas al despărțirii… la notar sau în instanță. Părinții Andreei vin, însă, cu primele reacții.

După izbucnirea scandalului în Media, artista a amplificat zvonurile prin postarea unui mesaj de impact:”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele”, a scris Andreea Bălan, zilele trecute.

Părinții Andreei Bălan au primit restricție

Adevărul despre situația în care se află cei doi soți la ora actuală îl știu doar ei și familia acestora. Mai mult, contactat fiind, zilele trecute, de jurnaliști, tatăl Andreei Bălan a spus că fiica sa i-a interzis să vorbească despre acest subiect în presă. Ceea ce… ne face să credem că lucrurile sunt cam tulbure și incerte încă între Andreea Bălan și George Burcea.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect”, a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit Impact.ro.

George refuză să mai apară în compania Andreei

O apropiată a celor doi spune că George Burcea arată de nerecunoscut pe zi ce trece. Iar artista încearcă să-l susțină și să-l înțeleagă.

”El nu mai vrea să apară nici în vlogurile ei. Andreea îi tot spune să filmeze împreună, el refuză. Bănuiala mea este că scrisul cărții pe care vrea să o lanseze l-a dat peste cap, a făcut ca ceva care era bine închis în interiorul lui, să se manifeste mai tare ca niciodată. Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația. Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, a mai spus sursa citată.