Părinții Alexandrei Măceșanu, prima întâlnire cu Gheorghe Dincă. Au fost șocați de modul în care arăta criminalul fiicei lor: „Era aranjat, îmbrăcat”

Publicat: 18/02/2020 | 13:30

La 7 luni de când Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, părinții Alexandrei au avut o primă întâlnire cu monstrul din Caracal. Cei doi au fost șocați când l-au văzut pe Dincă, dar cel mai mult le-a atras atenția modul în care s-a prezentat acesta, în sala de judecată. 

Părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit azi, pentru prima dată, cu Gheorghe Dincă. Ion și Teodora au ajuns în sala de judecată, acolo unde au stat față în față cu bărbatul care susține că a răpit-o și ucis-o pe fiica lor. Cei doi au fost șocați de modul în care arăta Dincă și au mărturisit că li s-a părut că acesta o deuce foarte bine, lucru pe care l-au putut observa încă din primele clipe ale interacțiunii.

„Era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic”a explicat Ion Măceșanu, tatăl adolescentei pe care Dincă spune că a ucis-o în luna iulie a anului trecut. Mai mult, mama Alexandrei Măceșanu a spus că s-a abținut cu greu să nu îl lovească sau să nu-i spună ceva urât bărbatului din Caracal.

„Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor” a spus Teodora Măceșanu. În perioada următoare, Curtea de Apel Craiova urmează să ia o decizie cu privire la cererea de strămutare formulată de familia Măceșanu. De mai bine de 7 luni, ancheta crimelor din Caracal bate pasul pe loc, iar anchetatorii nu au ajuns, pentru moment, la nicio concluzie. Pistele lansate de Dincă s-au dovedit a fi, pe rând, false