„Păpușa Ken” devenită Jessica Alves, apariție fără pic de machiaj  

Publicat: 13/01/2021 | 20:28

 

Înainte de a începe transformarea, Jessica Alves era cunoscută drept „bărbatul Ken”. După o serie de transformări, Rodrigo Alves a devenit ceea ce visa de multă vreme, femeie. Jessica și-a făcut curaj să se arate fără niciun pic de machiaj. 

Pentru ca visul să devină realitate, iar din partenerul de viața a lui Barbie să devină Jessica Alves, bărbatul a scos din buzunar mii de lire. A apelat fără niciun pic de stres și teamă la cei mai buni medici esteticieni pentru feminizare facială, mărirea sânilor și augumentarea posteriorului.

De la primele operații menite să îl facă femeie, au trecut 1 an și trei luni, iar pentru asta a vrut să sărbătorească. Și-a luat un pulover kaki, fără vreun decolteu adânc, nu s-a fardat deloc și s-a fotografiat. Ulterior, poza a ajuns pe Instagram, însoțită de un mesaj despre perioada pe care o trăiește.

 

”Au trecut 1 an și 3 luni de când am ales să fiu eu și fericită! Am ales libertatea, fericirea, onestitatea cu mine și acum, în 2021, nu puteam fi mai fericită!

Să stau acasă și să rămân în siguranță în momente grele ca aceasta, oferindu-i pielii o pauză de la machiaj și încercând o dietă de fasting alături de pastile de colagen și acid hialuronic.”, a scris Alves la descrierea pozei.

VEZI ȘI BETTY STOIAN, STRIGĂT DE AJUTOR PE INTERNET. FIICA LUI FLORIN SALAM A APELAT LA FANII EI PENTRU O TÂNĂRĂ BOLNAVĂ

Cum arăta Jessica Alves înainte de tranziție

Rodrigo Alves a suferit de-a lungul timpului 76 de operații estetice pentru a arăta precum păpușa Ken. Tânărul declara că bagajul emoțional a fost cel care l-a determinat să facă aceste intervenții. Se adunaseră prea multe frustrări din copilărie. După ani întregi în care s-a împrietenit cu medicii esteticieni, Rodrigo a șocat pe toată lumea când a afirmat că-și dorește să devină femeie.

„Curând voi face operația finală, cea de schimbare de sex. Până atunci, o să îmi mai măresc sănii o dată. Vreau să pot purta rochii cu decolteu adânc și să arăt senzațional. Abia aștept”, afirma el pe Instagram.

CITEȘTE ȘI LOREDANA CHIVU ÎȘI DEZVĂLUIE SECRETELE! CUM L-A CUCERIT PE CELEBRUL MILIONAR DIN DUBAI